Κλήρωση Υποτροφίας από το Mediterranean College, κατά την διάρκεια της Ημέρας Καριέρας της Innjobs στις 28 Ιανουαρίου

Το Mediterranean College υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ημέρα καριέρας στη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία!

To Mediterranean College, στρατηγικός συνεργάτης της InnJobs.net θα συμμετέχει στην Innjobs Career Day, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 09.00-17.00, στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν B2Β συναντήσεις ανάμεσα σε στελέχη από τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα, με νέους, υποψήφιους εργαζόμενους και στελέχη, καθώς και σπουδαστές τουριστικών σχολών, με στόχο τη διερεύνηση προοπτικών απασχόλησης στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Εάν δεν είσαι φοιτητής της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College και ενδιαφέρεσαι για σπουδές στο Τομέα του Τουρισμού το Mediterranean College προσφέρει, μέσω της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί από τον διοργανωτή, μια πλήρη υποτροφία σπουδών, στο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης Executive Diploma Hotel & Tourism Management, το οποίο προφέρεται από το Mediterranean Centre for Executive Education του Mediterranean Professional Studies (του Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College). Ενημερώσου για τους όρους και τις προϋποθέσεις της υποτροφίας.

Παράλληλα, σε περιμένουμε στο booth μας, όπου εξειδικευμένοι σύμβουλοι εκπαίδευσης θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σου και θα σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τα αναγνωρισμένα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, καθώς και τα διεθνώς πιστοποιημένα Executive Diplomas της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College. Τα Bachelor’s & Master’s της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας προσφέρονται σε συνεργασία με το University of Derby, TOP3 σε κατάταξη βρετανικό πανεπιστήμιο σε σπουδές Τουρισμού (Guardian University Guide, 2023). Σε όσους από εσάς επισκεφτείτε το booth μας σας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσετε επιπλέον μια πλήρη υποτροφία σπουδών σε ένα από τα αναγνωρισμένα προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουμε.

Τα Βachelors & Masters της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό:

Επιλέγοντας κάποιο από τα παραπάνω αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών:

  • Αποκομίζεις εφαρμοσμένη εκπαίδευση στον Τουρισμό και εμπειρία βασισμένη σε εργαστήρια, guest lecturers, εκπαιδευτικές επισκέψεις, προσομοιώσεις & συμμετοχή σε events.
  • Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική, καθώς η διδασκαλία πραγματοποιείται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.
  • Έρχεσαι σε επαφή με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ευρώπη, με ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης που αγγίζει το 100%.

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434 | Τ: +30 210 8899600

Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251 | Τ: +30 210 8899600

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675 | Τ: +30 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625 | T: +30 2310 287779

www.medcollege.edu.gr | info@medcollege.edu.gr