Νέα συνεργασία Innjobs.net με την ΑΠΟΨΗ ΑΕ

 

Η Innjobs.net ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρεία Πληροφορικής, Συμβουλευτικής & Εκπαίδευσης ΑΠΟΨΗ ΑΕ.
Η Innjobs.net έχει δημιουργήσει στον τουρισμό και ειδικά στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, ένα εργαλείο ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού, στοχευμένο σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχείου, για όλη την Ελλάδα, ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο, ανά τιμολογιακή πολιτική. Οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι στην τουριστική βιομηχανία με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα Innjobs.net, γίνονται μέλη, αποκτούν τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της.

Η ΑΠΟΨΗ ΑΕ εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής καριέρας, με τη χρήση web-based ψυχομετρικών μέσων.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών κατέστησε δυνατό τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εφαρμογή έγκυρων και αξιόπιστων εργαλείων διάγνωσης εκείνων των δεξιοτήτων, που θεωρούνται κρίσιμες για τον τουριστικό κλάδο.
Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα innjobs παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα συμπλήρωσης δύο δωρεάν διαγνωστικών εργαλείων, με ταυτόχρονη πρόσβαση σε εξατομικευμένο report αποτελεσμάτων, στο οποίο αξιολογούνται δεξιότητες και χαρακτηριστικά, όπως ανεξαρτησία, σιγουριά για τον εαυτό, επιμονή, υπομονή, ενεργητική ακρόαση, teamwork κ.α. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να αγοράσει δικαιώματα πρόσβασης και συμπλήρωσης πέντε επιπλέον ψυχομετρικών εργαλείων διάγνωσης των ικανοτήτων – δεξιοτήτων, που οι εργοδότες στον Τουρισμό θεωρούν πολύ σημαντικές, βάσει έγκυρων μελετών από φορείς του κλάδου.

Πληροφορίες: info@innjobs.net