Νέα συνεργασία Innjobs.net με την ΑΠΑΞ Κατασκευαστική

Η Innjobs.net ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρεία ΑΠΑΞ Κατασκευαστική -Καρατζήμας Α και ΣΙΑ ΕΕ
Η Innjobs.net έχει δημιουργήσει στον τουρισμό και ειδικά στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, ένα εργαλείο ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού, στοχευμένο σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχείου, για όλη την Ελλάδα, ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο, ανά τιμολογιακή πολιτική. Οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι στην τουριστική βιομηχανία με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα Innjobs.net, γίνονται μέλη, αποκτούν τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της.
Η ΑΠΑΞ Κατασκευαστική δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο κατασκευής ξενοδοχειακών μονάδων, πολυτελών κατοικιών και καταστημάτων. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ισχυρά brands τόσο του ξενοδοχειακού κλάδου (HILTON, SHERATON, MARRIOTT) όσο και του χώρου εστίασης και λιανικών πωλήσεων (όμιλος Vivartia, Starbucks, Carrefour, Lidl, Public κ.α). Αναλαμβάνει επιτυχώς έργα τόσο εντός Ελλάδος όσο και στο εξωτερικό.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την κατασκευή και λειτουργία ενός ξενοδοχείου με την επάνδρωση του προσωπικού με τα κατάλληλα προσόντα και την εμπειρία για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Πληροφορίες: info@innjobs.net