Το Όραμά μας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ανέκαθεν στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα των ξενοδοχείων, ο ανθρώπινος παράγοντας βρισκόταν στο επίκεντρο. Σε μία υπηρεσία όπως η ξενοδοχειακή και η μαζική εστίαση, χρειαζόμαστε όχι μόνο στελέχη με υψηλή τεχνική κατάρτιση ή εργαζόμενους με εμπειρία και εξειδίκευση, αλλά κάτι ακόμα σημαντικότερο: τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση.
Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, την Innjobs.net, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους που ειδικεύεται στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων.

Η κατεύθυνση που ακολουθήσαμε δημιουργώντας την πλατφόρμα της Innjobs.net, μπορεί να χαρακτηριστεί από την αφοσίωσή μας σε μία απλή αρχή: αμεσότητα. Στην εποχή μας, η δυνατότητα για τον κάθε εργοδότη να αναζητήσει προσωπικό από όλη την Ελλάδα μέσα σε δευτερόλεπτα, έχοντας μία ολοκληρωμένη παλέτα υπηρεσιών με αγγελίες, αναζήτηση βιογραφικών ή υπηρεσία εύρεσης προσωπικού, παροχή συμβουλών και εκπαιδεύσεις, έρχεται για να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα.


Γιατί προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται για εργασία ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνει χρόνο από τον εργοδότη και του χαρίζει την πρωτοφανή δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από δεκάδες ανά ειδικότητα, έως χιλιάδες συνολικά εργαζομένους, εκείνους τους επαγγελματίες που πραγματικά θα απογειώσουν την επιχείρησή του.


Αρχικά, φροντίσαμε με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, ώστε η πλατφόρμα μας να είναι απλή, προσιτή και κατανοητή από όλους τους χρήστες, ενώ η μηδενική χρέωση για τους εργαζόμενους αποβλέπει στην εύκολη πρόσβαση από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν να προβληθούν στα χιλιάδες μάτια των εργοδοτών και παράλληλα να υπάρχει μια μεγάλη βάση εργαζομένων προσφέροντας πλούσια και αποτελεσματική αξιολόγηση.


Έπειτα, δημιουργήσαμε πακέτα για τους εργοδότες κάνοντας χρήση του ισχυρότατου εργαλείου δημοσίευσης αγγελιών αλλά ταυτόχρονα της δυνατότητας αναζήτησης υποψηφίων με προφίλ, ώστε να μπορεί να εντοπιστεί εύκολα ο κάθε εργαζόμενος και μάλιστα ανά περιοχή, πόλη, χωριό, ή νομό της Ελλάδας, ανά φύλο, ειδικότητα, προϋπηρεσία και φυσικά με βάση τη διαθεσιμότητα μετακίνησής του, σε μία ελεύθερη αγορά προσφοράς και ζήτησης.

Πρόκειται για μια καινοτομία στον χώρο του τουρισμού, που για πρώτη φορά ωφελείται ξεκάθαρα τόσο ο εργοδότης, όσο και ο εργαζόμενος.

Και επειδή ο καθένας είναι ειδικός στον χώρο του, εμείς δημιουργήσαμε την υπηρεσία «Καντο Εσύ για Μένα» που αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση και την πρώτη διαλογή των υποψήφιων εργαζομένων, τη νομική συμβουλή μας ή ακόμα και τη μισθοδοσία. Παράλληλα, με τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια παρέχουμε επαγγελματική κατάρτιση σε εργαζόμενους αλλά και στον χώρο του εργοδότη, δια ζώσης ή και εξ’ αποστάσεως.  Η ομάδα μας δύναται να παρέχει την πλήρη εκπαίδευση των εργαζομένων ενός ξενοδοχείου, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους, δίνοντας έτσι βάση στην δομή μιας σωστής εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού που σέβεται τον εαυτό της.

Η Ιnnjobs απευθύνεται στον εργοδότη, στον εργαζόμενο, στο φοιτητή, στον άνεργο, αλλά και στον επαγγελματία που διεκδικεί την καριέρα που του αξίζει.

Όραμά μας, μια νέα δυναμική στη βιομηχανία του Τουρισμού, με Ξενοδοχεία στελεχωμένα από ικανούς επαγγελματίες και ξενοδόχους έτοιμους να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Think Innjob!


Γράψου τώρα!

Φιλικά, η ομάδα της Ιnnjobs.net