ΕMPLOYABILITY FAIR 2023 Step into your Career Αθήνα & Θεσσαλονίκη

To Mediterranean College συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση της νεανικής Απασχολησιμότητας!

Με την απόλυτη ικανοποίηση των εταιρειών-εκθετών, αλλά και την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Employability Fair 2023, της 9ης Έκθεσης Απασχολησιμότητας που διοργάνωσε με επιτυχία το Mediterranean College στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, πάντα με την πολύτιμη συμβολή του Γραφείου Καριέρας του Κολλεγίου (MC-Career Office).

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, εκπρόσωποι 60+ μεγάλων Ελληνικών & Πολυεθνικών εταιρειών και Οργανισμών προσήλθαν στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα (Κοδριγκτώνος 13) & Θεσσαλονίκη (Ίωνος Δραγούμη 21), για να πραγματοποιήσουν με υποψηφίους συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας ή πρακτικής.

ΕΚΘΕΤΕΣ

AUTOHELLAS HERTZ, ACTION AID HELLAS, AEGEO SPA, AEGIS ISA, ALLIANZ, ASTIR BEACH, COSTA NAVARINO, EPIDOSIS, ERGOHELLAS, EXCELLENTIA INTERNATIONAL, FAIS GROUP, GRAND HYATT ATHENS, HEMMERSBACH, INDITEX, INTER ALIA, JUNE HOMES, KSA INDUSTRIAL AUTOMATION, LMW RECRUITMENT SOLUTIONS, NN HELLAS, NOVA HELLAS, NOVACEL HELLAS, OTE GROUP OF COMPANIES, PEOPLECERT, PEPSICO HELLAS, PLANET FITNESS & MORE, PRAKTIKER HELLAS, PUBLIC GROUP, PWC, SALESCODE, SKYWALKER, SWOT, TEXAN, THRAKON, TRENKWALDER GREECE, WEBHELP HELLAS, ΑΚΤΙΟΣ,ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΙΑΣΙΣ, ΚΕΑΝ, ΚΜΟΠ, ΚΥΦΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. 

ΕΚΘΕΤΕΣ

VIPA HELLAS, MIRKPLAN, ERGO, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, HUMAN VALUE, EPIDOSIS, BITSIS CUSTOMS BROKERS, A.I.D.A., NN, SKYWALKER, ALUMIL, OTE GROUP OF COMPANIES, ISOMAT, ACTIONAID, IASIS, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ, PHYSIOMED, NEW LIFE IVF GREECE, AEGEO SPAS, APIFON, INFOTEAM, STONEWAVE, NORIS, ACCENTURE, DELOITTE.

Με εκτυπωμένο το βιογραφικό τους, οι ενδιαφερόμενοι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις, παρέλαβαν το αναλυτικό πλάνο της εκδήλωσης και είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις εταιρείες που τους ενδιέφεραν, για να πραγματοποιήσουν τη συνέντευξη που επιθυμούσαν, για θέση εργασίας ή πρακτικής! 

Όσοι από τους επισκέπτες ήθελαν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους ή αναζητούσαν Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, επισκέφθηκαν τα CV Centres powered by LMW (Αθήνα) & Human Value (Θεσ/κη).

Έντονο ήταν  το ενδιαφέρον των επισκεπτών και για τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για 4 δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, σε επίκαιρες θεματολογίες, όπως εκείνες του Personal Branding στο LinkedIn, των παρουσιάσεων στελεχών για θέματα ψηφιοποίησης, green marketing, βιωσιμότητας, ηγεσίας, διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και οργάνωσης λειτουργιών, την ενημέρωση για τη παροχή Πρώτων Βοηθειών στο χώρο εργασίας, καθώς και την αντιμετώπιση ενός περιστατικού με την εφαρμογή τριών διαφορετικών ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων (ψυχοδυναμική, προσωποκεντρική και γνωσιακή-συμπεριφορική). Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα Αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και τα Διεθνώς Πιστοποιημένα Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης του Κολλεγίου. 

Το Employability Fair 2023 που πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά φέτος, εντάσσεται στο πλαίσιο του MC-Employability Scheme, του 1ου Ολοκληρωμένου Σχεδίου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Αποκατάστασης στην ιδιωτική εκπαίδευση, στη Ελλάδα. Στόχος του είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του Κολλεγίου. Με στοχευμένες υπηρεσίες, μεγάλες διοργανώσεις και την υποστήριξη 500+ συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, επιτυγχάνουμε ποσοστό επαγγελματικής απορρόφησης αποφοίτων >90%.

Το Employability Fair έχει εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία Job Events στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες και 10K+ επισκέπτες.

SAVE THE DATE!

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στην πρόσφατη διοργάνωση, αλλά και για εκείνους που θέλουν εγκαίρως να κάνουν τον προγραμματισμό τους, το Mediterranean College ανακοινώνει από τώρα το επόμενο επετειακό Employability Fair! Συνεπώς, η 10η Έκθεση Απασχολησιμότητας του 1ου Ιδιωτικού Αγγλόφωνου Κολλεγίου της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. Stay Tuned!!

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779www.medcollege.edu.gr | info@medcollege.edu.gr