Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ:

Η Innjobs.net είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό τουριστικό κλάδο. Απευθύνεται σε όλους τους εν ενεργεία ξενοδοχοϋπαλλήλους, στους άνεργους, στους φοιτητές των τουριστικών επαγγελμάτων, που τους ενδιαφέρει να υπάρχει το βιογραφικό τους σε έναν ιστότοπο που συμμετέχουν ενεργά ενδιαφερόμενοι του τουριστικού κλάδου, εργοδότες και εργαζόμενοι ενώ είναι στοχευμένη σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχειακού χώρου. Παράλληλα απευθύνεται άμεσα και με ταχύτητα στους εργοδότες οι οποίοι με την δωρεάν εγγραφή τους μέσα από την πλατφόρμα, μπορούν να βρίσκουν εργαζομένους να επικοινωνούν μαζί τους μέσω e-mail, Skype, βιντεοκλήσης.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

Πριν εισέλθετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους πιο κάτω αναγραφόμενους γενικούς και ειδικούς όρους καθώς και τις προϋποθέσεις που εφαρμόζονται στην χρήση της και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς, δεδομένου ότι η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.innjobs.net συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Η εγγραφή σας είναι εθελοντική. Κατά την εγγραφή σας αυτόματα συναινείτε σε όλους τους ορους χρήσης και την Νομική Σημείωση και τα Προσωπικά Δεδομένα ανεπιφύλακτα και εκχωρείτε το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας σας και των προσωπικών δεδομένων σας που οι ίδιοι έχετε επιλέξει και αναρτήσει και στην αρχική σελίδα. Η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα απευθύνεται σε χρήστες άνω των 18 ετών. Οι χρήστες μπορούν να μελετούν ελεύθερα την ιστοσελίδα χωρίς να απαιτείται εγγραφή. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση μέσω του e-mail του με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, με τα οποία θα μπορεί να μπει στο δικό του προφίλ. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε να συνάψουμε οποιαδήποτε συναλλαγή με άτομα κάτω των 18 ετών.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ KATA TO NOMO: «INNJOBS IKE»
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: Ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο προσωπικός μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής τους, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, διαφορετικά το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας δεν ευθύνεται για την χρήση τους από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους κωδικούς σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε την χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥ: Θα εμφανίζεται φόρμα η οποία θα ζητά να συμπληρωθεί το e-mail προκειμένου να σας αποσταλεί σύνδεσμος που θα ζητήσει νέο συνθηματικό.
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της www.innjobs.net είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση. Η Εταιρεία έχει υποβάλει δήλωση καταχώρησης ως διαχειριστής προσωπικών δεδομένων.
Εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα www.innjobs.net αποδέχεσθε ρητά και ανεπιφύλακτα τους Γενικούς Όρους, προκειμένου να μπορέσετε να περιηγηθείτε και να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Όλες οι πληροφορίες και το εν γένει περιεχόμενο που παρουσιάζονται στην «Innjobs» είναι ενδεικτικές και έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα για τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως νομικές συμβουλές. Η εταιρεία, οι αρθρογράφοι και η συντακτική ομάδα δεν παρέχουν σε καμία απολύτως περίπτωση νομικές ή παρεμφερείς συμβουλευτικές υπηρεσίες και δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που προήλθαν από οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη που βασίστηκε, μερικά ή συνολικά, σε πληροφορίες που παρείχε η Ιστοσελίδα. Η «Innjobs» ή/και η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δε συστήνουν και δεν προχωρούν σε σύγκριση των επαγγελματιών που προβάλλονται στην ιστοσελίδα της .Στόχος της είναι να προωθήσει τις υπηρεσίες της σε όλους όσους χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα της.
Η «Innjobs» συνεργάζεται με τρίτα πρόσωπα (φυσικά και νομικά) σε όλα τα στάδια της συλλογής, επεξεργασίας και διανομής του ογκώδους περιεχομένου του. Ως εκ τούτου αρνείται ρητά την ύπαρξη οποιασδήποτε ρητής, έμμεσης ή εκπορευόμενης από τις περιστάσεις ή την αξιοπιστία του εγγύησης για την ακρίβεια, την ασφάλεια, την καταλληλότητα και την ποιότητα τους. Στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο διαδίκτυο, οι χρήστες/επισκέπτες της «Innjobs» έχουν την πλήρη ευθύνη για τη διασταύρωση των παρεχόμενων πληροφοριών και ενθαρρύνονται να υποβάλουν όποιες παρατηρήσεις ή διορθώσεις έχουν στο διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Θα υπάρχει επιλογή για τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ , να μπορεί να επικοινωνεί ο Διαχειριστής της πλατφόρμας με τους εργαζομένους εκ μέρους του, ώστε να αξιολογεί με βάση τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση εργασίας τον κατάλληλο υπάλληλο, και τα οποία ο ίδιος έχει δώσει, ώστε να εξοικονομείται χρόνος για εκείνον («ΚΑΝ ΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ») και γι’ αυτό το σκοπό ο εργαζόμενος δίνει εκ των προτέρων την συγκατάθεση του, ώστε τα προσωπικά του στοιχεία και χαρακτηριστικά να δοθούν για την επιλογή αυτή.

Γίνεται αποδεκτό ότι στην «Συστηματική» και «Τακτική» Παρακολούθηση των υποκειμένων-χρηστων σε μεγάλη κλίμακα (regular and systematic monitoring) εντάσσονται όλες οι μορφές on line παρακολούθησης όπως για παράδειγμα η παρακολούθηση των μετακινήσεων του υποκειμένου-χρηστη (location tracking) η επεξεργασία που στοχεύει στον καθορισμό της καταναλωτικής συμπεριφοράς και συνηθειών του υποκειμένου για διαφημιστικούς σκοπούς (behavioral advertising) καθώς και ο καθορισμός του Προφίλ του υποκειμένου-χρηστη με βάση συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την καταναλωτική του ταυτότητα, τις προτιμήσεις του, επισκεψιμότητα σε συγκεκριμένα καταστήματα, (Profiling).

Η επεξεργασία ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (των «Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων της Οδηγίας 96/45) σε «μεγάλη κλίμακα», όπως δεδομένων που αφορούν την θρησκεία, πολιτικές πεποιθήσεις, σεξουαλικό προσανατολισμό, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις αλλά και Γενετικά Δεδομένων ή Υλικό όπως και Βιομετρικά Στοιχεία ορίζονται ως « Ειδικά Προσωπικά Δεδομένα» με το Νέο Κανονισμό.

Ο χρήστης που αναρτά τα προσωπικά του στοιχεία και Ειδικά Προσωπικά Δεδομένα και προβαίνει οικειοθελώς σε ενέργειες που του προτείνει η INNJOBS είναι απόλυτα υπεύθυνος για την ενέργεια αυτή και δεν αντίκειται στα «πιστεύω του» αφού γίνεται για το σκοπό για τον οποίο έχει ο ίδιος ορίσει.
Ο οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου γνωρίζει ότι η περιήγησή του στο διαδίκτυο στην ουσία καταγράφεται συνεχώς και πλήθος πληροφοριών που τον αφορούν συλλέγονται για διάφορους σκοπούς κυρίως προωθητικούς.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Με την παρούσα συμφωνία ο χρήστης αποδέχεται πως αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τον διεθνή χαρακτήρα του διαδικτύου και δεσμεύεται να τηρεί τους κανόνες δεοντολογικής συμπεριφοράς (Netiquette), καθώς επίσης ότι τα στοιχεία που τον αφορούν και αναρτά είναι ακριβή και αληθινά και τα οποία με ελεύθερη βούληση διδει την συναίνεση του, ρητά και εν πλήρη γνώσει του με σαφή θετική ενέργεια να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας (και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα). (και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι και μεταξύ τους)

Στις περιπτώσεις όπου δίνεται από την «Innjobs» η δυνατότητα στον χρήστη ή το μέλος να δημοσιεύσει ή να αποστείλει με προσωπικό μήνυμα ή οποιοδήποτε τρόπο σε άλλο χρήστη ή μέλος οποιεσδήποτε πληροφορίες, οπτικοακουστικό υλικό, κείμενο, σύνδεσμο σε άλλη ιστοσελίδα (link) ή γενικότερα αρχείο αναγνώσιμο/εκτελέσιμο από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή, για το περιεχόμενο τους ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος ο χρήστης που προέβη στην αποστολή/δημοσίευση η οποιαδήποτε τέτοιου είδους χρήση.
Υπενθυμίζεται ότι για κάθε δημοσίευση/αποστολή είναι απαραίτητο να υπάρχει δικαίωμα μετάδοσης του περιεχομένου είτε βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας είτε βάσει οποιασδήποτε νόμιμης συμβατικής σχέσης του χρήστη. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται το περιεχόμενο των ως άνω αναφερομένων στοιχείων:

1. Να είναι παράνομο, υβριστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, απειλητικό, συκοφαντικό, ενοχλητικό, επιβλαβές για ανηλίκους ή να εκφράζει εθνικές, φυλετικές ή άλλες διακρίσεις,
2. Να παραβιάζει πνευματικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων και μυστικών καθώς και των ευρεσιτεχνιών,
3. Να περιλαμβάνει οποιοδήποτε ιό (virus), επιβλαβές λογισμικό ή κώδικα (malware), αυτόκλητο διαφημιστικό υλικό (pop-up) και ανεπιθύμητη μαζική αλληλογραφία (spam) που να μπορεί να προκαλέσει είτε προσωρινή ή μόνιμη βλάβη/δυσλειτουργία σε οποιοδήποτε εξοπλισμό (hardware και software) ηλεκτρονικού υπολογιστή και γενικότερα ηλεκτρονικών συσκευών είτε καθυστερήσεις, παρεμβολές και διακοπές στις λειτουργίες των διακομιστών ή οποιουδήποτε τηλεπικοινωνιακού δικτύου,
4. Να περιέχει ψευδή δήλωση ως προς το πρόσωπο του χρήστη ή μίμηση οποιουδήποτε προσώπου (φυσικού ή νομικού).

Υποβάλλοντας υλικό στην «Innjobs» παραχωρείτε στην Εταιρεία μια διαρκή, μη αποκλειστική, αμετάκλητη και δωρεάν άδεια χρήσης για την αναπαραγωγή, προσαρμογή, διανομή και δημόσια προβολή κομματιού ή του συνόλου του εντός της «Innjobs» ή σε συνεργαζόμενες με αυτήν ιστοσελίδες και σύμφωνα με το σκοπό που η εταιρεία έχει ορίσει. Συμφωνείτε πως δε θα λάβετε καμία αποζημίωση για το περιεχόμενο που υποβάλετε στην «Innjobs», δεδομένου ότι εσείς με την συναίνεση σας αναρτήσατε τα προσωπικά σας στοιχεία, για την ακρίβεια των οποίων είστε μόνο εσείς υπεύθυνοι. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του υλικού παραμένουν στον κάτοχο τους, ενώ η «Innjobs» δύναται να αναφέρει το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα του χρήστη, εκείνου που υποβάλλει το υλικό, αφού πρώτος εκείνος τα παρέχει οικειοθελώς και με την συγκατάθεση του.

Ο χρήστης της «Innjobs» , υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα για το σκοπό που την προορίζει και ορίζει το καταστατικό της ,να μη χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης ή την εκκίνηση οιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά της Εταιρείας για πράξεις, που ενδεικτικά, και όχι αποκλειστικά, αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε ειδικούς ποινικούς νόμους, στη νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στην νομοθεσία περί τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και στη σχετική νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας, καθώς και για πράξεις που θα μπορούσαν να προσβάλλουν οποιοδήποτε δικαίωμα ή άλλο έννομο συμφέρον της Εταιρείας ή τρίτου.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε τρίτος κινηθεί νομικά εναντίον της Εταιρείας για προσβολή οποιουδήποτε εννόμου αγαθού του, η οποία εμπίπτει από τα οριζόμενα στο κείμενο των όρων χρήσης στο πεδίο ευθύνης του χρήστη, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί αναγωγικά κατά του χρήστη αυτού. Μαζί με τις όποιες αξιώσεις του τρίτου μέρους, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός να απαιτήσει αποζημίωση από τον χρήστη για αθέτηση όρων χρήσης και για οποιαδήποτε έννομη συνέπεια απορρέει από αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση με την πρόσβαση και τη χρήση της «Innjobs», εκ μέρους σας, συμφωνείτε ότι οι εξαιρέσεις και οι περιορισμοί ευθύνης που τίθενται στο παρόν κείμενο είναι ορθοί και λογικοί. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι δεν είναι λογικοί και ορθοί, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

Είστε ενήμεροι ότι η «Innjobs», διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη, εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος. Συνεπώς, οι χρήστες/μέλη αναγνωρίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα δικαίωμα αποζημίωσης τους με οποιονδήποτε τρόπο κατά της «Innjobs» ή των διαχειριστών του.

Τέλος, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα ότι η «Innjobs» έχει το δικαίωμα να αφαιρεί, να απενεργοποιεί ή να περιορίζει την πρόσβαση στο υλικό που υποβάλλετε, εφόσον κρίνει καλόπιστα ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης του. Για οποιαδήποτε διαφωνία σας με τέτοια κίνηση εκ μέρους της «Innjobs», μπορείτε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω διερεύνηση.

ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Με τη βοήθεια κατάλληλων συνδέσμων (links) εντός της «Innjobs» παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών. Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών έχει γίνει με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνσή των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο. Δεν αποτελεί επ’ ουδενί ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων που παρατίθενται με σύνδεσμο (link). Ο εκάστοτε σύνδεσμος οδηγεί σε μια διαφορετική ιστοσελίδα, η περιήγηση στην οποία υπόκειται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας αυτής. Η Innjobs ή/και η Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό., e-banking, PayPal, πιστωτική κάρτα .
Ο εκάστοτε λογαριασμός που δημιουργείται ,είναι αυστηρά προσωπικός και περιέχει τα στοιχεία εκείνα που ο ίδιος ο χρήστης έχει υποδείξει με την συγκατάθεση του και ρητά δηλώνει ότι είναι ακριβή, εγκρίνεται δε για ένα και μόνο πρόσωπο, σύμφωνα με τα στοιχεία που υποβάλλονται. Οι εγγεγραμμένοι ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ οφείλουν να διατηρούν μυστικά το όνομα χρήσης και τον κωδικό πρόσβασής τους. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης τους παρακαλούμε να ενημερώνετε αμέσως τους διαχειριστές της Innjobs.

Στα πλαίσια διασφάλισης του περιβάλλοντος της Innjobs, της ασφάλειας των πληροφοριών της αλλά και των δεδομένων των χρηστών, ζητούνται ορισμένα στοιχεία από τους εργοδότες κατά την εγγραφή τους, τα οποία δε χρησιμοποιούνται δημόσια, αλλά μόνο αν παραστεί ανάγκη εξακρίβωσης των στοιχείων τους ή/και της επαγγελματικής τους ιδιότητας. Απαγορεύεται αυστηρά η εγγραφή ως ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ, ατόμων που δεν κατέχουν τη ιδιότητα αυτή. Η Innjobs έχει τη δυνατότητα να υποβάλει προειδοποίηση προς μέλος για το οποίο υπάρχουν υποψίες πως δεν είναι ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ, ενώ μπορεί να διαγράψει, χωρίς προειδοποίηση και αποζημίωση σε περίπτωση ήδη καταβληθείσας συνδρομής, οποιοδήποτε μέλος διαπιστωθεί ότι δεν διαθέτει τη παραπάνω ιδιότητα. Παράλληλα, επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια προς την κατεύθυνση της εξακρίβωσης των στοιχείων των μελών αυτών και την ενημέρωση των αρμοδίων φορέων και αρχών.

Συνδρομητική υπηρεσία ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
2. Πληρωμή μέσω PayPal
3. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και δίνεται δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – Ε-LEARNING

Η Εκπαίδευση ανά ειδικότητα θα μπορεί να πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους η στο χώρο που από κοινού θα επιδεχθεί, οπότε και θα υπάρχει η ανάλογη χρέωση. Για την συμμετοχή θα πρέπει να δηλώσει έγγραφα το ενδιαφέρον του και εφόσον αδυνατεί να συμμετέχει να κοινοποιεί εγγράφως την αδυναμία συμμετοχής του 24 ώρες πριν. Στην περίπτωση κατά την οποία τελική η εκπαίδευση δεν πραγματοποιηθεί τη καθορισθείσα ημερομηνία θα μετατίθεται και θα κοινοποιείται η νέα 24 ώρες πριν στους συμμετέχοντες υποψήφιους. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα επιστρέφεται το ποσό που έχει καταβληθεί με τους πιο πάνω τρόπους.

Ο εκάστοτε λογαριασμός που δημιουργείται από τον χρήστη-υποψηφιο ,είναι αυστηρά προσωπικός και περιέχει τα στοιχεία εκείνα που ο ίδιος ο χρήστης έχει υποδείξει με την συγκατάθεση του και ρητά δηλώνει ότι είναι ακριβή, εγκρίνεται δε για ένα και μόνο πρόσωπο, σύμφωνα με τα στοιχεία που υποβάλλονται και ο ίδιος έχει αναρτήσει οικειοθελώς και με ελεύθερη βούληση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η INNJOBS, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως θα πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία αυτής κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορά. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων από τους όρους χρήσης της INNJOBS στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, δηλώνει ρητά ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της εν λόγω πιστωτικής κάρτας.

Η INNJOBS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας για χρέωση αυτής με το ποσό της αγοράς που πραγματοποιείτε μέσω της INNJOBS. Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης, τότε η αγορά δεν θα εκτελεστεί.

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα θα διεκπεραιώνονται μέσα από την Ιστοστελίδα της Εταιρίας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών με τον οποίο είναι συμβεβλημένη η Εταιρία.

Η INNJOBS δεν ευθύνεται για τη μη πραγματοποίηση χρεώσεων ή δεσμεύσεων ποσών με πιστωτική κάρτα σε περίπτωση υπαιτιότητας του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP). Ενδεικτικές περιπτώσεις μη υπαιτιότητας της Εταιρίας είναι οι εξής:

  • Αστοχία υλικού (hardware) ή λογισμικού (software) του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών. Σε περίπτωση που ο εξυπηρετητής αιτημάτων του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών σταματήσει να δουλεύει σύμφωνα με τις προδιαγραφές είτε λόγω αστοχίας υλικού (ενδεικτικά αναφέρονται βλάβη σκληρών δίσκων, απώλεια παροχής ρεύματος, βλάβη κύριας μνήμης) είτε λόγω προβλημάτων λογισμικού, ο συνδρομητής θα θεωρείται από την INNJOBS ότι δεν συμμετέχει στην αγορά.
  • Μη ενημέρωση της INNJOBS για ολοκλήρωση της συναλλαγής. Σε περίπτωση που η συναλλαγή χρεωθεί ή δεσμευθεί σε πιστωτική κάρτα, αλλά η INNJOBS δεν ενημερωθεί μέσω αποδεκτών διαδικασιών τότε η INNJOBS θα θεωρήσει ότι ο συνδρομητής δεν συμμετέχει στην αγορά. Η αδυναμία ενημέρωσης της INNJOBS μπορεί να υφίσταται με υπαιτιότητα του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών.

Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν εξαντλητική λίστα με όλες τις περιπτώσεις μη υπαιτιότητας της INNJOBS.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Η προθεσμία εντός της οποίας ο εργοδότης η ο εργαζόμενος μπορεί να υπαναχωρήσει από σύμβαση παρατείνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες . Αυτό σημαίνει μπορεί να υπαναχωρήσει, εντος 14 ημερών, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξει γνώμη. Η υπαναχώρηση θα είναι πάντα έγγραφη και θα είναι υποχρεωμένος να συμπληρώσει και να υποβάλλει την ειδική φόρμα υπαναχώρησης.
Υπογραμμίζεται:
– Η αυξημένη προστασία σε περίπτωση ελλιπούς πληροφόρησης: αν ο ενδιαφερόμενος χρήστης δεν έχει ενημερώσει με σαφήνεια την INNJOBS σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης, τότε η προθεσμία υπαναχώρησης αυξάνεται σε ένα έτος.
– Ότι η περίοδος υπαναχώρησης αρχίζει από τη στιγμή που ο κάθε ενδιαφερόμενος χρήστης συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής του και προσχωρεί σε όλους τους Όρους χρήσης και συμμετοχής, την Νομική Σημείωση και τα Προσωπικά Δεδομένα.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη φόρμα υπαναχώρησης.

Θέσπιση τυποποιημένου ευρωπαϊκού εντύπου σχετικά με την υπαναχώρηση

Οι υποψήφιοι χρήστες θα προμηθεύονται ένα τυποποιημένο έντυπο για την υπαναχώρηση, το οποίο θα μπορούν (χωρίς να είναι υποχρεωμένοι) να χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που θελήσουν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση την οποία έχουν συνάψει εξ αποστάσεως μέσω της εγγραφής τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Εταιρείας . Το έντυπο αυτό θα έχει τα πλήρη στοιχεία του χρήστη που υπαναχωρεί, καθώς επίσης και επιλογή του τρόπου επιστροφής των χρημάτων που έχει ήδη καταβάλλει . Έτσι θα διευκολύνει και θα επιταχύνει τη διαδικασία υπαναχώρησης από συμβάσεις που έχουν συναφθεί και σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.

Κατάργηση πρόσθετων επιβαρύνσεων για χρήση πιστωτικών καρτών και τηλεφωνικών γραμμών εξυπηρέτησης

Η INNJOBS δεν μπορεί να επιβαρύνει τους υποψήφιους ενδιαφερομένους-χρήστες που πληρώνουν με πιστωτική κάρτα (ή άλλο μέσο πληρωμής) με ποσό μεγαλύτερο από αυτό που καταβάλλουν οι ίδιοι για να παρέχουν αυτό το μέσο πληρωμής. Η που INNJOBS χρησιμοποιεί τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης, οι οποίες επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο να επικοινωνεί μαζί τους για τη σύμβαση, δεν θα μπορεί να χρεώνει τις κλήσεις αυτές περισσότερο από τη βασική τιμή τηλεφωνικής κλήσης.

Ειδική προστασία των χρηστών σε περίπτωση συμβάσεων που συνάπτονται δια τηλεφώνου (cold calling).

Στη συμφωνία για την παροχή υπηρεσιών ή σε σύμβαση που συνδυάζει την παροχή υπηρεσιών και την αγορά προϊόντων (μικτές συμβάσεις) η σύμβαση είναι έγκυρη και ισχύει από τη στιγμή που ο χρήστης υπογράψει ότι αποδέχεται την προσφορά. Δεν αρκεί πλέον η προφορική συναίνεση του χρήστη δια τηλεφώνου για την εγκυρότητα της συμφωνίας αλλά και η έγγραφη.

Προστασία των ενδιαφερομένων χρηστών σε σχέση με τα ψηφιακά προϊόντα

Οι πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό περιεχόμενο είναι σαφείς και περιέχουν στοιχεία σχετικά με τη συμβατότητα του περιεχομένου με το hardware και το software, καθώς και σχετικά με την εφαρμογή όλων των τεχνικών μέτρων προστασίας.

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρούν από αγορές ψηφιακού περιεχομένου, όπως η τηλεφόρτωση (download) ή βίντεο , αλλά μόνο μέχρι τη στιγμή της πραγματικής έναρξης της διαδικασίας τηλεφόρτωσης (download).

Η ανάρτηση της φωτογραφίας φωτογραφίας των ενδιαφερόμενων εργαζομένων δεν είναι υποχρεωτική , στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να αναρτήσει φωτογραφία η video, δηλώνει με αυτό ότι ο ίδιος συναινεί και είναι εν γνώσει του οι αναρτήσεις αυτές για τις οποίες ο ίδιος δίνει την συγκατάθεση περαιτέρω να χρησιμοποιηθούν για εξεύρεση εργασίας και επικοινωνίας με τον υποψήφιο εργοδότη .Ο χρήστης των δεδομένων(εργοδότης η εργαζόμενος) έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διόρθωση, τη διαγραφή , τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του, και το δικαίωμα εναντίωσης του στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του εγγράφως διακόπτοντας τον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα της INNJOBS, διαφορετικά η ανάρτηση των στοιχείων που ο ίδιος ο χρήστης έχει καταγράψει και αναρτήσει θα μπορούν να διαβιβαστούν έχοντας έτσι την συναίνεση του για το σκοπό που τα στοιχεία αυτά προορίζονται.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα να προβάλλει αντιρρήσεις με αίτημα του προς τον ιστότοπο και να ζητήσει την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, καθώς και τη διαγραφή του από συνδρομητή-χρηστη μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στους παρόντες όρους – πολιτική απορρήτου.

ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με το περιεχόμενο των διαφημίσεων (οιασδήποτε κατηγορίας και μορφής) που αναρτώνται στην INNJOBS καθώς επίσης και με την επικοινωνία του χρήστη/συνδρομητη με τρίτους που διαφημίζονται σ αυτήν . Περαιτέρω η Εταιρία δεν ευθύνεται για οιοδήποτε ζήτημα ανακύψει από τυχόν σύναψη πάσης υφής εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη/συνδρομητη και του τρίτου διαφημιζόμενου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Οτιδήποτε παρέχεται στους χρήστες / επισκέπτες μέσω του Δικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

COOKIES

Η INNJOBS έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως www.innjobs.net, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι εντολές-παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.innjobs.net

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΝΑΡΞΗ/ΔΙΑΚΟΠΗ)

Η INNJOBS διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα, και ο χρήστης/επισκέπτης το αποδέχεται, να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά την λειτουργία του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.Ο χρηστης κατα την εγγραφη του δυναται να επισυναψει το βιογραφικο του η  video  , ετσι ωστε να ειναι προσβασιμα προς τον καθε ενδιαφερομενο. Με αυτό τον τροπο αναρτα στο προφιλ του όλα τα στοιχεια που εκεινος εχει επιλεξει , επιθυμωντας την αναδειξη των προσοντων του  για το  σκοπο τον οποιο τα προοριζει .

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παρόντες όροι χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων τους, διέπονται και συμπληρώνονται, όπου είναι αναγκαίο, από το ελληνικό και το κοινοτικό δίκαιο, καθώς και από τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, ενώ αρμόδια είναι τα δικαστήρια της πόλης των Αθηνών.

Η INNJOBS έχει ως πάγια επιδίωξη, οι οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν ενδεχομένως από τη χρήση του ή/και την ερμηνεία και εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης, να επιλύονται φιλικά και εξωδικαστικά. Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που ως χρήστης/μέλος εντοπίσετε κάποιο προβληματικό από νομικής ή/και ηθικής πλευράς στοιχείο ή πληροφορία στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ INNJOBS IKE ,ο οποίος με την γνώση του στη διαδικασία αναζητά στοχευμενα μέτρα που απαιτούνται για την διασφάλιση της νόμιμης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του χρήστη.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ INNJOBS IKE