Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ:

Η Innjobs.net είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό τουριστικό κλάδο. Απευθύνεται σε όλους τους εν ενεργεία ξενοδοχοϋπαλλήλους, στους άνεργους, στους φοιτητές των τουριστικών επαγγελμάτων, που τους ενδιαφέρει να υπάρχει το βιογραφικό τους σε έναν ιστότοπο που συμμετέχουν ενεργά ενδιαφερόμενοι του τουριστικού κλάδου, εργοδότες και εργαζόμενοι ενώ είναι στοχευμένη σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχειακού χώρου. Παράλληλα απευθύνεται άμεσα και με ταχύτητα στους εργοδότες οι οποίοι με την δωρεάν εγγραφή τους, δημιουργούν το προφίλ τους και μπορούν να δέχονται βιογραφικά, ενώ με την αγορά πακέτων μέσα από την πλατφόρμα, μπορούν να δημοσιεύουν αγγελίες και να βρίσκουν εργαζομένους  επικοινωνώντας μαζί τους μέσω τηλεφώνου, e-mail, Skype, βιντεοκλήσης.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

Πριν εισέλθετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους πιο κάτω αναγραφόμενους γενικούς και ειδικούς όρους καθώς και τις προϋποθέσεις που εφαρμόζονται στην χρήση της και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς, δεδομένου ότι η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.innjobs.net συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Η εγγραφή σας είναι εθελοντική. Κατά την εγγραφή σας αυτόματα συναινείτε σε όλους τους ορους χρήσης και την Νομική Σημείωση και τα Προσωπικά Δεδομένα ανεπιφύλακτα και εκχωρείτε το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας σας και των προσωπικών δεδομένων σας που οι ίδιοι έχετε επιλέξει και αναρτήσει και στην αρχική σελίδα. Η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα απευθύνεται σε χρήστες άνω των 18 ετών. Οι χρήστες μπορούν να μελετούν ελεύθερα την ιστοσελίδα χωρίς να απαιτείται εγγραφή. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής ο χρήστης θα λάβει επιβεβαίωση μέσω του e-mail του. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε να συνάψουμε οποιαδήποτε συναλλαγή με άτομα κάτω των 18 ετών.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ KATA TO NOMO: «INNJOBS IKE»
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: Ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο προσωπικός μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής τους, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, διαφορετικά το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας δεν ευθύνεται για την χρήση τους από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους κωδικούς σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε την χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

Ο χρήστης είναι ο υποψήφιος «υπάλληλος», δηλαδή ο υποψήφιος που επιθυμεί να εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο ή στην μαζική εστίαση και ο «εργοδότης», αυτός που επιθυμεί να βρει προσωπικό για την επιχείρησή του.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ:

Ο υποψήφιος και ο εργοδότης είναι απαραίτητο να προβούν στις ακόλουθες ενέργειες για την επίτευξη του σκοπού τους.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Α) Συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και μετά πατώντας ΕΓΓΡΑΦΗ.

Β) Χρήση του λογαριασμού σας στο Facebook, Linkedin, Twitter, Google.

Μετά την εγγραφή σας ενημερώνεστε αυτόματα από το σύστημα ότι έχετε εγγραφεί.

Η αποδοχή των όρων χρήσης από εσάς θεωρείται δεδομένη κατά την είσοδο και πλοήγηση του επισκέπτη / χρήστη στην “Innjobs.net”. Η αποδοχή και η συγκατάθεση του χρήστη κάνοντας ΚΛΙΚ ΑΠΟΔΟΧΗ συνίσταται στη ρητή, ανεπιφύλακτη και αμετάκλητη συμφωνία του για συμμόρφωση με αυτούς τους όρους.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ:

Όταν συνδέεστε, εισάγετε το email σας και τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης. Πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ισχυρό μοναδικό κωδικό πρόσβασης, να τον κρατήσετε μυστικό και να τον αλλάζετε τακτικά για τη δική σας προστασία.

Το επόμενο βήμα σας, εάν θέλετε να συνεχίσετε την προσπάθεια πλήρους εγγραφής, είναι να εισάγετε στο προφίλ σας τα συγκεκριμένα δεδομένα σας το πραγματικό σας όνομα, τηλέφωνο, περιοχή, την ειδικότητα εργασίας που ζητάτε, το φύλο (άνδρας ή γυναίκα), την εμπειρία σας σε έτη και την ημερομηνία γέννησης. Έπειτα πρέπει να τα αποδεχτείς και να τα αποθηκεύσεις. Σε αυτό το σημείο έχεις τη δυνατότητα να περιηγηθείς, αλλά και (αν έχεις συμπληρώσει το βιογραφικό σου) να προωθήσεις το βιογραφικό σου ανάλογα με τη ζήτηση εργασίας. Μπορείτε να τροποποιήσετε ορισμένα από τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα (εάν το επιθυμείτε) εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας και πατώντας από το μενού το προφίλ. Τέλος, το τελευταίο βήμα είναι να συμπληρώσετε και να αποθηκεύσετε ολόκληρο το βιογραφικό σας, μαζί με τη φωτογραφία σας, ώστε να μπορείτε να το δημοσιεύσετε και να προσελκύσετε περισσότερους εργοδότες. Κάθε υποψήφιος θα μπορεί να συμπεριλάβει στο προφίλ του, την προηγούμενη εργασιακή του εμπειρία, την εκπαίδευση του, τον τόπο εργασίας του, τον ττύπο εργασίας (πρακτική, σεζόν, μερική ή πλήρη απασχόληση), καθώς και επιπλέον ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (πχ. άδεια οδήγησης).

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ:

Όταν συνδέεστε, εισάγετε το email σας. Αν ενδιαφέρεστε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα θα πρέπει πρώτα να εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας, την θέση σας στην εταιρεία, την επωνυμία της εταιρείας σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας και προαιρετικά το λογότυπό της. Με αυτόν τον τρόπο έχετε το δικαίωμα να δημοσιεύσετε μια αγγελία για θέση εργασίας στην εταιρεία σας διαθέσιμη για  ένα (1) χρόνο. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε ένα πλήρες προφίλ της εταιρείας σας.

Αφού εγγραφείτε, η πρώτη εικόνα θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, στη συνέχεια, είναι τα «πακέτα» που μπορείτε να επιλέξετε.

Έχετε το δικαίωμα να μην ενεργοποιήσετε κάποιο από τα πακέτα αλλά να υπάρχει η εταιρεία σας στην λίστα των εργοδοτών, δίνοντας το δικαίωμα στους υποψήφιους εργαζόμενους να σας στείλουν τα στοιχεία τους και το βιογραφικό τους, σε περίπτωση που επιθυμούν να εργαστούν για εσάς.

Εφόσον επιλέξετε να ενεργοποιήσετε κάποιο πακέτο, θα πληρώσετε την αντίστοιχη τιμή.

Ενεργοποιώντας ένα πακέτο, έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε απεριόριστες αγγελίες στο χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει (4 μήνες, 8 μήνες, 12 μήνες). Οι αγγελίες κοινοποιούνται αυτόματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Innjobs.net. Παρέχετε η δυνατότητα επιλογής προώθησης των αγγελιών με χορηγούμενες διαφημίσεις στα social media με επιπλέον κόστος ανά πακέτο.

Παράλληλα, θα έχετε πρόσβαση στα αναρτημένα προφίλ/βιογραφικά από υποψήφιους εγγεγραμμένους εργαζόμενους, τους οποίους και μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσα από την πλατφόρμα μας πατώντας το «Αίτημα Συνεργασίας» είτε από τα στοιχεία που έχουν αναρτήσει οι ίδιοι στην πλατφόρμα μας.

Υπενθυμίζεται ότι, στο στάδιο της είσοδού σας στην πλατφόρμα, ζητάμε τη συγκατάθεση και την αποδοχή και των εργοδοτών αλλά και των εργαζομένων για την καταχώριση των ζητούμενων στοιχείων και την χρήση αυτών για αυτόν τον σκοπό.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ο Εργαζόμενος κατά την εγγραφή του μπορεί να επιλέξει το νησί της Κέρκυρας και με αυτόν τον τρόπο θα είναι «ορατός» σε κάθε ενδιαφερόμενο. Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο θα δίνει την ρητή συγκατάθεση και συναίνεση του για την ανάρτηση των στοιχείων του για αυτό  το νησί . Έτσι, θα μπορούν οι εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται για το νησί της Κέρκυρας, ειδικά, να επιλέγονται από τον ενδιαφερόμενο Εργοδότη , να ενημερώνονται για τις θέσεις εργασίας, χρόνο, τόπο και κενές θέσεις για την πρόσληψη τους . Θα υπάρχει λοιπόν συγκεκριμένη πιο γρήγορη διαδικασία επικοινωνίας του με τον ενδιαφερόμενο Εργοδότη, για την οποία θα προΐσταται ο Δήμος Κέρκυρας. Σε αυτό το σημείο θα υπάρχει και η ρητή συγκατάθεση του για να γίνει πραγματικότητα η κάθε επιλογή του .

Ο Εργοδότης αντίστοιχα , θα ενημερώνεται κατά την εγγραφή του ,ότι υπάρχει  ειδικό τμήμα που αφορά την εγγραφή του όσον αναφορά το νησί της Κέρκυρας , υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας. Κατά την ανάρτηση της αγγελίας του για εύρεση προσωπικού στην επιχείρηση του, θα μπορεί να αναρτά την επιλογή του για την ειδικότητα, χρόνο και τόπο απασχόλησης ειδικότερα για το νησί της Κέρκυρας . Σε αυτή την περίπτωση θα είναι πιο γρήγορη η ενημέρωση και κατ επέκταση η επικοινωνία του με τον κάθε υποψήφιο .

Εν κατακλείδι , θα υπάρχει συγκεκριμένα για το νησί της Κέρκυρας πρόσβαση χρηστών/επισκεπτών, προώθηση θέσεων ,ειδικοτήτων , τόπου και χρόνου και ενημέρωση τους για την αγορά εργασίας δια και από της εγγραφής τους ,καθώς επίσης και μέσω ανάρτησης σχετικής αγγελίας .

ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥ: 

Θα εμφανίζεται φόρμα η οποία θα ζητά να συμπληρωθεί το e-mail προκειμένου να σας αποσταλεί σύνδεσμος που θα ζητήσει νέο συνθηματικό.
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της www.innjobs.net είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση. Η Εταιρεία έχει υποβάλει δήλωση καταχώρησης ως διαχειριστής προσωπικών δεδομένων.
Εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα www.innjobs.net αποδέχεσθε ρητά και ανεπιφύλακτα τους Γενικούς Όρους, προκειμένου να μπορέσετε να περιηγηθείτε και να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Όλες οι πληροφορίες και το εν γένει περιεχόμενο που παρουσιάζονται στην «Innjobs» είναι ενδεικτικές και έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα για τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως νομικές συμβουλές. Η εταιρεία, οι αρθρογράφοι και η συντακτική ομάδα δεν παρέχουν σε καμία απολύτως περίπτωση νομικές ή παρεμφερείς συμβουλευτικές υπηρεσίες και δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που προήλθαν από οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη που βασίστηκε, μερικά ή συνολικά, σε πληροφορίες που παρείχε η Ιστοσελίδα. Η «Innjobs» ή/και η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δε συστήνουν και δεν προχωρούν σε σύγκριση των επαγγελματιών που προβάλλονται στην ιστοσελίδα της .Στόχος της είναι να προωθήσει τις υπηρεσίες της σε όλους όσους χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα της.

Η «Innjobs» συνεργάζεται με τρίτα πρόσωπα (φυσικά και νομικά) σε όλα τα στάδια της συλλογής, επεξεργασίας και διανομής του ογκώδους περιεχομένου του. Ως εκ τούτου αρνείται ρητά την ύπαρξη οποιασδήποτε ρητής, έμμεσης ή εκπορευόμενης από τις περιστάσεις ή την αξιοπιστία του εγγύησης για την ακρίβεια, την ασφάλεια, την καταλληλότητα και την ποιότητα τους. Στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο διαδίκτυο, οι χρήστες/επισκέπτες της «Innjobs» έχουν την πλήρη ευθύνη για τη διασταύρωση των παρεχόμενων πληροφοριών και ενθαρρύνονται να υποβάλουν όποιες παρατηρήσεις ή διορθώσεις έχουν στο διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Θα υπάρχει επιλογή για τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ , να μπορεί να επικοινωνεί ο Διαχειριστής της πλατφόρμας με τους εργαζομένους εκ μέρους του, ώστε να αξιολογεί με βάση τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση εργασίας τον κατάλληλο υπάλληλο, και τα οποία ο ίδιος έχει δώσει, ώστε να εξοικονομείται χρόνος για εκείνον («ΚΑΝ ΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ») και γι’ αυτό το σκοπό ο εργαζόμενος δίνει εκ των προτέρων την συγκατάθεση του, ώστε τα προσωπικά του στοιχεία και χαρακτηριστικά να δοθούν για την επιλογή αυτή.

Γίνεται αποδεκτό ότι στην «Συστηματική» και «Τακτική» Παρακολούθηση των υποκειμένων-χρηστων σε μεγάλη κλίμακα (regular and systematic monitoring) εντάσσονται όλες οι μορφές on line παρακολούθησης όπως για παράδειγμα η παρακολούθηση των μετακινήσεων του υποκειμένου-χρηστη (location tracking) η επεξεργασία που στοχεύει στον καθορισμό της καταναλωτικής συμπεριφοράς και συνηθειών του υποκειμένου για διαφημιστικούς σκοπούς (behavioral advertising) καθώς και ο καθορισμός του Προφίλ του υποκειμένου-χρηστη με βάση συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την καταναλωτική του ταυτότητα, τις προτιμήσεις του, επισκεψιμότητα σε συγκεκριμένα καταστήματα, (Profiling).

Η επεξεργασία ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (των «Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων της Οδηγίας 96/45) σε «μεγάλη κλίμακα», όπως δεδομένων που αφορούν την θρησκεία, πολιτικές πεποιθήσεις, σεξουαλικό προσανατολισμό, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις αλλά και Γενετικά Δεδομένων ή Υλικό όπως και Βιομετρικά Στοιχεία ορίζονται ως « Ειδικά Προσωπικά Δεδομένα» με το Νέο Κανονισμό.

Ο χρήστης που αναρτά τα προσωπικά του στοιχεία και Ειδικά Προσωπικά Δεδομένα και προβαίνει οικειοθελώς σε ενέργειες που του προτείνει η INNJOBS είναι απόλυτα υπεύθυνος για την ενέργεια αυτή και δεν αντίκειται στα «πιστεύω του» αφού γίνεται για το σκοπό για τον οποίο έχει ο ίδιος ορίσει.
Ο οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου γνωρίζει ότι η περιήγησή του στο διαδίκτυο στην ουσία καταγράφεται συνεχώς και πλήθος πληροφοριών που τον αφορούν συλλέγονται για διάφορους σκοπούς κυρίως προωθητικούς.

Όλες οι πληροφορίες σας ,σχετικά με  τα δεδομένα, είτε  κείμενο,  λογισμικό, ακόμα και τα ηχητικά η και φωτογραφίες , βίντεο που εσείς δημοσιεύετε , και γενικά το  υλικό που εσείς αναρτάται, δημοσιεύεται ή προβάλλεται από εσάς σε ή μέσω μιας Ιστοσελίδας  της είναι αποκλειστική ευθύνη δική σας , δηλ του ατόμου από το οποίο προήλθε το εν λόγω περιεχόμενο σας.

Η Innjobs.NET δεν αποκτά καμία κυριότητα στο δικό σας αναρτημένο περιεχόμενο, αλλά εσείς είστε υπεύθυνοι για την προστασία των στοιχείων που περιέχονται σε αυτό  , της παρέχετε όμως με την συγκατάθεση σας την άδεια χρήσης, η οποία είναι μη αποκλειστική, αναπαραγωγική, διανεμητική και εν τέλει προς δημοσίευση του . Είναι αυτονόητο ότι ,αν με δική σας πρωτοβουλία μπορείτε να διακόψετε η αρνηθείτε να δώσετε την συγκατάθεση σας, αυτόματα , εντος ευλόγου χρονικού διαστήματος , να διακόπτουμε την άδεια αυτής της χρήσης . Σε κάθε περίπτωση ,διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να αποδεχτούμε περιεχόμενο του χρήστη(εργοδότη, εργαζόμενου)η να το δημοσιεύσουμε  , καθώς επίσης και στις περιπτώσεις ενδεικτικά και όχι περιοριστικά , αν  παραβιάζονται οι όροι χρήσης της Innjobs.net, του εμπορικού σήματος της  και της εν γένει δημόσιας προβολής της, αν παραβιάζονται δικαιώματα, αν είναι καταχρηστικό ,προσβλητικό η βλάπτει και απειλεί την ασφάλεια των εγγεγραμμένων χρηστών (εργοδότη, εργαζόμενου), τότε  να μπορεί διακόπτει την εγγραφή σας και την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν.

Συλλέγουμε, με τη συγκατάθεσή σας, δεδομένα που σχετίζονται με τις προτιμήσεις, το επάγγελμα / τα ενδιαφέροντά σας, την εργασιακή εμπειρία σας σε σχέση με αυτά που έχετε επιλέξει όπως επιτρέπεται από την τοπική νομοθεσία και τα οποία έχετε επιλέξει με δική σας πρωτοβουλία, (έχοντας πρώτα διαβάσει προσεκτικά τους όρους μας) και αποφασίσατε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό.

Οι πληροφορίες αυτές αφορούν:

Πληροφορίες για την εκπαίδευση, το επάγγελμά σας, την προηγούμενη εμπειρία, τη συμμετοχή σας σε προγράμματα, δραστηριότητες και ενδιαφέροντα σαν φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Πληροφορίες που εισαγάγετε εσείς ή οι σύνδεσμοί σας από εφαρμογές τρίτων (αν επιτρέπεται και σε ανοιχτό λογαριασμό)

Αριθμός Paypal ή κάρτας και λεπτομέρειες χρέωσης (για υπηρεσίες που απαιτούν πληρωμή)

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση της www.innjobs.net είναι ενδεικτικά:

Ημερομηνία δημιουργίας λογαριασμού

Ημερομηνία καταχώρησης και δημοσίευσης αγγελιών

Ημερομηνία και ώρα τελευταίας τροποποίησης της εγγραφής σας

Θέσεις εργασίας / υπηρεσίες που αναζητήσατε

Εργασίες / υπηρεσίες που προβλήθηκαν

Ιστορικό σύνδεσης

Διευθύνσεις IP από τις οποίες έχετε συνδεθεί

Είστε υπεύθυνοι για το απόρρητο του λογαριασμού που δημιουργήσατε (και για την εγγραφή σας γενικότερα), για να τον διατηρείτε, χωρίς να κοινοποιείτε τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης ή άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας σε κανέναν και ουδεποτέ. Σε κάθε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας, και της εγγραφής σας, οποτεδήποτε γίνει αντιληπτό από εσάς, υποχρεούστε να μας ενημερώσετε εγγράφως.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ:

Ο Υποψήφιος μπορεί να εγγραφεί, να περιηγηθεί και να επιλέξει αυτό που θέλει δωρεάν (αγγελία ή επικοινωνία με τον εργοδότη).

Η συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα είναι επιπλέον υπηρεσία η οποία παρέχετε με πληρωμή και είναι ανάλογα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιθυμεί να επιλέξει ο εργαζόμενος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
2. Πληρωμή μέσω PayPal
3. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και δίνεται δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ:

Ο Εργοδότης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει πακέτο που περιλαμβάνει : δημοσίευση απεριόριστων αγγελιών και προβολή βιογραφικών εργαζομένων, για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξει. Αυτά είναι “πακέτα”  και έχουν ισχύ για (4) μήνες, (8) μήνες ή (12) μήνες.  Επιπλέον μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία της προώθησης των αγγελιών του στα social media της Innjobs.net  με μία μικρή επιπλέον επιβάρυνση στο αρχικό του πακέτο(χρέωση διαφημιστικής προβολής).

Μετά την πληρωμή, ο εργοδότης θα πρέπει να παραλάβει το αντίστοιχο έγγραφο/τιμολόγιο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου του εντός τριών (3) ημερών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
2. Πληρωμή μέσω PayPal
3. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και δίνεται δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα πακέτα τα οποία μπορεί να επιλέξει ο εργοδότης είναι με διάρκεια:

4 μήνες 300€ – περιλαμβάνει:  Απεριόριστες αγγελίες, Προβολή βιογραφικών εργαζομένων και Δημοσίευση των αγγελιών στα Social Media της Innjobs

8 μήνες 400€ – περιλαμβάνει:  Απεριόριστες αγγελίες, Προβολή βιογραφικών εργαζομένων και Δημοσίευση των αγγελιών στα Social Media της Innjobs

12 μήνες 600€ – περιλαμβάνει:  Απεριόριστες αγγελίες, Προβολή βιογραφικών εργαζομένων και Δημοσίευση των αγγελιών στα Social Media της Innjobs

*Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προώθησης των αγγελιών στα social media μέσω χορηγούμενων διαφημίσεων με χρέωση 25€ / μήνα και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα παραπάνω πακέτα.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων σας παρέχει , ως φυσικό πρόσωπο, την δυνατότητα άσκησης συγκεκριμένων δικαιωμάτων σας , συμπληρώστε ετην ταυτότητα σας. Το αίτημα θα υποβληθεί σε επεξεργασία 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του αιτήματος. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται και τεκμηριώστε την ταυτότητα σας .

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΦΟΡΑ, πατήστε κλικ εδώ

Με την παρούσα συμφωνία ο χρήστης αποδέχεται πως αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τον διεθνή χαρακτήρα του διαδικτύου και δεσμεύεται να τηρεί τους κανόνες δεοντολογικής συμπεριφοράς (Netiquette), καθώς επίσης ότι τα στοιχεία που τον αφορούν και αναρτά είναι ακριβή και αληθινά και τα οποία με ελεύθερη βούληση διδει την συναίνεση του, ρητά και εν πλήρη γνώσει του με σαφή θετική ενέργεια να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας (και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα). (και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι και μεταξύ τους)

Στις περιπτώσεις όπου δίνεται από την «Innjobs» η δυνατότητα στον χρήστη ή το μέλος να δημοσιεύσει ή να αποστείλει με προσωπικό μήνυμα ή οποιοδήποτε τρόπο σε άλλο χρήστη ή μέλος οποιεσδήποτε πληροφορίες, οπτικοακουστικό υλικό, κείμενο, σύνδεσμο σε άλλη ιστοσελίδα (link) ή γενικότερα αρχείο αναγνώσιμο/εκτελέσιμο από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή, για το περιεχόμενο τους ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος ο χρήστης που προέβη στην αποστολή/δημοσίευση η οποιαδήποτε τέτοιου είδους χρήση.
Υπενθυμίζεται ότι για κάθε δημοσίευση/αποστολή είναι απαραίτητο να υπάρχει δικαίωμα μετάδοσης του περιεχομένου είτε βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας είτε βάσει οποιασδήποτε νόμιμης συμβατικής σχέσης του χρήστη. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται το περιεχόμενο των ως άνω αναφερομένων στοιχείων:

1. Να είναι παράνομο, υβριστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, απειλητικό, συκοφαντικό, ενοχλητικό, επιβλαβές για ανηλίκους ή να εκφράζει εθνικές, φυλετικές ή άλλες διακρίσεις,
2. Να παραβιάζει πνευματικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων και μυστικών καθώς και των ευρεσιτεχνιών,
3. Να περιλαμβάνει οποιοδήποτε ιό (virus), επιβλαβές λογισμικό ή κώδικα (malware), αυτόκλητο διαφημιστικό υλικό (pop-up) και ανεπιθύμητη μαζική αλληλογραφία (spam) που να μπορεί να προκαλέσει είτε προσωρινή ή μόνιμη βλάβη/δυσλειτουργία σε οποιοδήποτε εξοπλισμό (hardware και software) ηλεκτρονικού υπολογιστή και γενικότερα ηλεκτρονικών συσκευών είτε καθυστερήσεις, παρεμβολές και διακοπές στις λειτουργίες των διακομιστών ή οποιουδήποτε τηλεπικοινωνιακού δικτύου,
4. Να περιέχει ψευδή δήλωση ως προς το πρόσωπο του χρήστη ή μίμηση οποιουδήποτε προσώπου (φυσικού ή νομικού).

Υποβάλλοντας υλικό στην «Innjobs» παραχωρείτε στην Εταιρεία μια διαρκή, μη αποκλειστική, αμετάκλητη και δωρεάν άδεια χρήσης για την αναπαραγωγή, προσαρμογή, διανομή και δημόσια προβολή κομματιού ή του συνόλου του εντός της «Innjobs» ή σε συνεργαζόμενες με αυτήν ιστοσελίδες και σύμφωνα με το σκοπό που η εταιρεία έχει ορίσει. Συμφωνείτε πως δε θα λάβετε καμία αποζημίωση για το περιεχόμενο που υποβάλετε στην «Innjobs», δεδομένου ότι εσείς με την συναίνεση σας αναρτήσατε τα προσωπικά σας στοιχεία, για την ακρίβεια των οποίων είστε μόνο εσείς υπεύθυνοι. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του υλικού παραμένουν στον κάτοχο τους, ενώ η «Innjobs» δύναται να αναφέρει το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα του χρήστη, εκείνου που υποβάλλει το υλικό, αφού πρώτος εκείνος τα παρέχει οικειοθελώς και με την συγκατάθεση του.

Ο χρήστης της «Innjobs» , υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα για το σκοπό που την προορίζει και ορίζει το καταστατικό της ,να μη χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης ή την εκκίνηση οιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά της Εταιρείας για πράξεις, που ενδεικτικά, και όχι αποκλειστικά, αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε ειδικούς ποινικούς νόμους, στη νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στην νομοθεσία περί τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και στη σχετική νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας, καθώς και για πράξεις που θα μπορούσαν να προσβάλλουν οποιοδήποτε δικαίωμα ή άλλο έννομο συμφέρον της Εταιρείας ή τρίτου.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε τρίτος κινηθεί νομικά εναντίον της Εταιρείας για προσβολή οποιουδήποτε εννόμου αγαθού του, η οποία εμπίπτει από τα οριζόμενα στο κείμενο των όρων χρήσης στο πεδίο ευθύνης του χρήστη, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί αναγωγικά κατά του χρήστη αυτού. Μαζί με τις όποιες αξιώσεις του τρίτου μέρους, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός να απαιτήσει αποζημίωση από τον χρήστη για αθέτηση όρων χρήσης και για οποιαδήποτε έννομη συνέπεια απορρέει από αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση με την πρόσβαση και τη χρήση της «Innjobs», εκ μέρους σας, συμφωνείτε ότι οι εξαιρέσεις και οι περιορισμοί ευθύνης που τίθενται στο παρόν κείμενο είναι ορθοί και λογικοί. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι δεν είναι λογικοί και ορθοί, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

Είστε ενήμεροι ότι η «Innjobs», διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη, εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος. Συνεπώς, οι χρήστες/μέλη αναγνωρίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα δικαίωμα αποζημίωσης τους με οποιονδήποτε τρόπο κατά της «Innjobs» ή των διαχειριστών του.

Τέλος, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα ότι η «Innjobs» έχει το δικαίωμα να αφαιρεί, να απενεργοποιεί ή να περιορίζει την πρόσβαση στο υλικό που υποβάλλετε, εφόσον κρίνει καλόπιστα ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης του. Για οποιαδήποτε διαφωνία σας με τέτοια κίνηση εκ μέρους της «Innjobs», μπορείτε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω διερεύνηση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ:

Συλλέγουμε αυτόματα τις  πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας (π.χ. διεύθυνση IP, αναγνωριστικό συσκευής, φυσική τοποθεσία, τύπο προγράμματος περιήγησης και λειτουργικού συστήματος) και τον τρόπο περιήγησης στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές μας, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου που σας έστειλε στο www. innjobs.net και  των σελίδων που έχετε ήδη επισκεφτεί και των τοποθεσιών όπου έχετε κάνει κλικ σε κάθε σελίδα.

Ενδέχεται να συλλέξουμε δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλους ιστότοπους με ανοιχτό λογαριασμό . Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουμε ένα προφίλ χαρακτηριστικών για εσάς ώστε να σας παρέχουμε περισσότερες και στοχευμενες ευκαιρίες εργασίας .

Εάν χρησιμοποιείτε τον  Ιστότοπο της innjobs.net  μέσω κινητής συσκευής, συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των Τοποθεσιών της από εσάς μέσω της κινητής συσκευής σας και του παρόχου σας ενδέχεται να μας κοινοποιηθούν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σας, της κινητής συσκευής σας ή ακόμα και της φυσικής σας τοποθεσίας. Η  χρήση των Τοποθεσιών Innjobs.net μέσω κινητής συσκευής μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση δεδομένων στην κινητή συσκευή σας και μέσω αυτής. Χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή με την πρόσβαση στις Τοποθεσίες της Innjobs.ne. , δηλώνετε ότι στο βαθμό που εισάγετε οποιοδήποτε από τα δεδομένα της Innjobs.net  σας στην κινητή συσκευή σας, εσείς έχετε την εξουσία να μοιραστείτε τα μεταφερόμενα δεδομένα με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας ή άλλο πάροχο πρόσβασης.

Εάν χρησιμοποιείτε τον  Ιστότοπο της Innjobs.net.  μέσω κινητής συσκευής, συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των Τοποθεσιών της από εσάς μέσω της κινητής συσκευής σας και του παρόχου σας ενδέχεται να μας κοινοποιηθούν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σας, της κινητής συσκευής σας ή ακόμα και της φυσικής σας τοποθεσίας. Η  χρήση των Τοποθεσιών Innjobs.net. μέσω κινητής συσκευής μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση δεδομένων στην κινητή συσκευή σας και μέσω αυτής. Χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή με την πρόσβαση στις Τοποθεσίες της Innjobs.net. , δηλώνετε ότι στο βαθμό που εισάγετε οποιοδήποτε από τα δεδομένα της Innjobs.net  σας στην κινητή συσκευή σας, εσείς έχετε την εξουσία να μοιραστείτε τα μεταφερόμενα δεδομένα με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας ή άλλο πάροχο πρόσβασης.

Αν εσείς  αλλάξετε ή απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο κινητό, πρέπει εσείς να ενημερώσετε αμέσως τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην Innjobs.net. για να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα μηνύματά σας δεν θα αποστέλλονται στο άτομο που αποκτά τον παλιό σας αριθμό και η επιλογή να το κάνετε είναι δική σας ευθύνη. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζετε ότι εσείς οι ίδιοι είστε υπεύθυνοι για όλες τις χρεώσεις και τα απαραίτητα δικαιώματα που σχετίζονται με την πρόσβαση αυτή στις τοποθεσίες Innjobs.net. μέσω του παρόχου κινητής πρόσβασης. Επομένως, θα πρέπει επιπλέον να επικοινωνήσετε με τον παροχο σας για να μάθετε αν οι τοποθεσίες της Innjobs.net είναι διαθέσιμες και παράλληλα τους ήδη επιβεβλημένους όρους για αυτές τις υπηρεσίες για τις συγκεκριμένες κινητές συσκευές σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ρητά την συγκατάθεση και την αποδοχή σας των όρων που θα αφορούν την άδεια τελικού χρήστη που θα έχει συνάρτηση με την εγγραφή σας.

ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Με τη βοήθεια κατάλληλων συνδέσμων (links) εντός της «Innjobs» παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών. Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών έχει γίνει με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνσή των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο. Δεν αποτελεί επ’ ουδενί ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων που παρατίθενται με σύνδεσμο (link). Ο εκάστοτε σύνδεσμος οδηγεί σε μια διαφορετική ιστοσελίδα, η περιήγηση στην οποία υπόκειται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας αυτής. Η Innjobs ή/και η Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό., e-banking, PayPal, πιστωτική κάρτα .
Ο εκάστοτε λογαριασμός που δημιουργείται ,είναι αυστηρά προσωπικός και περιέχει τα στοιχεία εκείνα που ο ίδιος ο χρήστης έχει υποδείξει με την συγκατάθεση του και ρητά δηλώνει ότι είναι ακριβή, εγκρίνεται δε για ένα και μόνο πρόσωπο, σύμφωνα με τα στοιχεία που υποβάλλονται. Οι εγγεγραμμένοι ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ οφείλουν να διατηρούν μυστικά το όνομα χρήσης και τον κωδικό πρόσβασής τους. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης τους παρακαλούμε να ενημερώνετε αμέσως τους διαχειριστές της Innjobs.

Στα πλαίσια διασφάλισης του περιβάλλοντος της Innjobs, της ασφάλειας των πληροφοριών της αλλά και των δεδομένων των χρηστών, ζητούνται ορισμένα στοιχεία από τους εργοδότες κατά την εγγραφή τους, τα οποία δε χρησιμοποιούνται δημόσια, αλλά μόνο αν παραστεί ανάγκη εξακρίβωσης των στοιχείων τους ή/και της επαγγελματικής τους ιδιότητας. Απαγορεύεται αυστηρά η εγγραφή ως ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ, ατόμων που δεν κατέχουν τη ιδιότητα αυτή. Η Innjobs έχει τη δυνατότητα να υποβάλει προειδοποίηση προς μέλος για το οποίο υπάρχουν υποψίες πως δεν είναι ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ, ενώ μπορεί να διαγράψει, χωρίς προειδοποίηση και αποζημίωση σε περίπτωση ήδη καταβληθείσας συνδρομής, οποιοδήποτε μέλος διαπιστωθεί ότι δεν διαθέτει τη παραπάνω ιδιότητα. Παράλληλα, επιφυλάσσεται για οποιαδήποτε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια προς την κατεύθυνση της εξακρίβωσης των στοιχείων των μελών αυτών και την ενημέρωση των αρμοδίων φορέων και αρχών.

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – Ε-LEARNING

Η Εκπαίδευση ανά ειδικότητα θα μπορεί να πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή στο χώρο που από κοινού θα επιδεχθεί ή διαδικτυακά, οπότε και θα υπάρχει η ανάλογη χρέωση. Για την συμμετοχή θα πρέπει να δηλώσει έγγραφα το ενδιαφέρον του και εφόσον αδυνατεί να συμμετέχει να κοινοποιεί εγγράφως την αδυναμία συμμετοχής του 24 ώρες πριν. Στην περίπτωση κατά την οποία τελική η εκπαίδευση δεν πραγματοποιηθεί τη καθορισθείσα ημερομηνία θα μετατίθεται και θα κοινοποιείται η νέα 24 ώρες πριν στους συμμετέχοντες υποψήφιους. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα επιστρέφεται το ποσό που έχει καταβληθεί με τους πιο πάνω τρόπους.

Ο εκάστοτε λογαριασμός που δημιουργείται από τον χρήστη-υποψηφιο ,είναι αυστηρά προσωπικός και περιέχει τα στοιχεία εκείνα που ο ίδιος ο χρήστης έχει υποδείξει με την συγκατάθεση του και ρητά δηλώνει ότι είναι ακριβή, εγκρίνεται δε για ένα και μόνο πρόσωπο, σύμφωνα με τα στοιχεία που υποβάλλονται και ο ίδιος έχει αναρτήσει οικειοθελώς και με ελεύθερη βούληση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

H Innjobs NET διαθέτει   ασφαλέστατο  περιβάλλον για να αναζητήσετε θέσεις εργασίας στο χώρο της εστίασης και στα ξενοδοχεία  και να διαχειριστείτε την καριέρα σας. Προκειμένου  να σας βοηθήσουμε  ώστε να έχετε την μέγιστη προφύλαξη στον στόχο σας , σας ζητούμε να λάβετε  απλές προφυλάξεις ασφαλείας κατά την εκ μέρους σας επιλογή  των δημοσιεύσεων εργασίας σας στην Innjobs net και αντίστοιχα τις τυχόν στοχευμενες ευκαιρίες εργασίας που ενδέχεται να λάβετε αυτόκλητες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δόλιες δήθεν  «ευκαιρίες» εργασίας κατά την αναζήτηση θέσεων εργασίας στο Internet ή να λάβετε  «δόλια μηνύματα» ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που να έχουν «πρόσωπο» που να δείχνει  ότι δήθεν προήλθε από την Innjobs.net
Τέτοιες πρακτικές αποτελούν παραβίαση των Όρων Χρήσης της Innjobs net του παρόντος και  αποτελούν εγκληματική παραβίαση της ομοσπονδιακής ή/και κρατικής νομοθεσίας.
Δυστυχώς, όλες οι διαδικτυακές εταιρείες είναι ευάλωτες σε τέτοιου είδους περιστασιακές απάτες, και είναι απαραίτητο οι χρήστες/επισκέπτες να είναι πολύ προσεκτικοί.
Η Innjobs net  καταβάλλει κάθε δυνατή  προσπάθεια για την πρόληψη αυτής της ενεργείας η οποία δεν είναι απρόσβλητη σε μια τέτοια δραστηριότητα. . Αν έχετε blog, επισκεφθείτε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης για  την ασφαλή περιήγηση σας . Στην περίπτωση που γίνει η οποιαδήποτε παραβίαση, θα πρέπει εσείς να υποβάλλετε αναφορά εντος 72 ωρών για να αξιολογηθεί ο κίνδυνος. Η παραβίαση αυτή θα πρέπει να έχει σχέση με την «εμπιστευτικότητα» , «διαθεσιμότητα» και «ακεραιότητα» ,όσον αναφορά τα στοιχεία του λογαριασμού σας .

Ιδιαίτερα σας συστήνουμε  να προσέξετε  :

Απάτη: Ξέπλυμα χρήματος & Reshipping, Εργασία στο σπίτι  για θέσεις εργασίας, Online Συνεντεύξεις

Απάτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και «ηλεκτρονικό ψάρεμα»

Απειλές υπολογιστή και κακόβουλο λογισμικό. Ένας τρόπος είναι του «εισβολέα» είναι η διαφήμιση, λογισμικό ανεπιθύμητης διαφήμισης (adware), λογισμικό παρακολούθησης (spyware), δίκτυο μολυσμένων υπολογιστών (Botnet), καταγραφέας πληκτρολογίου (keylogger), λογισμικό ανεπιθύμητων κλήσεων (dialer), λογισμικό προστασίας (anti-virus)

Πρόσβαση σε δεδομένα χωρίς άδεια

Ευαισθητοποίηση και αποφυγή κλοπής ταυτότητας

Ταυτότητα Κλοπή Κέντρο Πόρων Ftc

Ρυθμίσεις απορρήτου της Innjobs net

Δίκτυο με ασφάλεια σε σύνδεση

Διατήρηση ιδιωτικοτητας

Cookies και Web Beacons

Διαχείριση των διαπιστευτηρίων  και της επίσημης πιστοποίησης σας

Αναφορά « απάτης»

Αν διαπιστώσετε  κίνηση η οποιαδήποτε πιθανή κατάχρηση της Ιστοσελίδας  της Innjobs. net  ή για το εμπορικό σήμα της, η κάτι που την αφορά ,παρακαλούμε να  μας το αναφέρετε , ακόμα και αν πρόκειται για υποψία και όχι τετελεσμένη πράξη .

Επίσης ,αν εσείς ο ίδιος νομίζετε ότι έχετε πέσει θύμα απάτης, να αναφέρετε αμέσως αυτήν την απάτη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και  στην τοπική αστυνομία σας και να επικοινωνήσετε αμέσως με μας. Σας συνιστούμε επίσης να υποβάλετε μια ηλεκτρονική αναφορά στο Internet Crime Complaint Center (IC3).

Δραστηριότητες διαχείρισης ασφάλειας Innjobs net  : α) Διαχείριση ταυτοποίησης , β)διατήρηση πρόσβασης του προσωπικού στα απαιτούμενα δεδομένα στο δίκτυο (ict), γ)παρακολούθηση και εγκατάσταση σχετικών επιδιορθώσεων και ενημερώσεων ασφάλειας .

Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για ιό , αν υποπτεύεστε ότι υπάρχει τότε , εκτελέστε το  αντίστοιχο πρόγραμμα προστασίας από ιούς προκειμένου να  σαρώσετε για  τους ιούς που με αυτόν τον τρόπο πρέπει να καταστραφούν.

Τύποι μολυσματικοί κακόβουλου λογισμικού μπορούν να είναι :Ιοί, ιοί τύπου σκουληκιού(WORM), Δούρειοι ίπποι(TROJANW),,ιοι σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος, (ROOTKITS), κερκοπορτα(BACKDOOR), κακόβουλο λογισμικό (RANSOMWARE),κακόβουλο λογισμικό απαίτησης λύτρων, . Ένας τρόπος των εισβολών είναι η διαφήμιση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για : λογισμικό ανεπιθύμητης διαφήμισης (ADWARE), λογισμικό παρακολούθησης (SPYWARE), δίκτυο μολυσμένων υπολογιστών (BOTNET), καταγραφέας πληκτρολογίου(KEYLOGGER), λογισμικό ανεπιθύμητων κλήσεων (DIALLER), λογισμικό προστασίας.

Θα πρέπει να απομονώσετε τα μολυσματικά αρχεία , να κάνετε εκκαθάριση και να «μπείτε σε καραντίνα»(απομόνωση και αφαίρεση).

Ελέγξτε τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς σας και αν έχουν ανοιχτεί χωρίς την άδειά σας κλείστε τους λογαριασμούς αυτούς  και παράλληλα κλείστε οποιονδήποτε από τους υπάρχοντες λογαριασμούς σας  που έχετε διαπιστώσει την κίνηση του χωρίς την δική σας έγκριση και εξουσιοδότηση . Θα πρέπει να ελέγχετε συχνά τον λογαριασμό σας .

ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ : Υπάρχουν κίνδυνοι όταν χρησιμοποιείτε μη προστατευμένο ασύρματο δίκτυο .(Από οποιαδήποτε συσκευή) Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνουν υποκλοπές προσωπικών δεδομένων, να γίνει μη εξουσιοδοτημένη χρήση του δικτύου και να υπάρξουν μεσάζοντες(man in the middle) .

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ: Καταστροφή αρχείων , απομαγνητισμός , καταστροφή μονάδας δίσκου(φυσική καταστροφη)

Η INNJOBS, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως θα πρέπει να επανεισάγετε τα στοιχεία αυτής κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορά. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων από τους όρους χρήσης της INNJOBS στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, δηλώνει ρητά ότι έχετε το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της εν λόγω πιστωτικής κάρτας.

Η INNJOBS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή σας για χρέωση αυτής με το ποσό της αγοράς που πραγματοποιείτε μέσω της INNJOBS. Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης, τότε η αγορά δεν θα εκτελεστεί.

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα θα διεκπεραιώνονται μέσα από την Ιστοστελίδα της Εταιρίας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών με τον οποίο είναι συμβεβλημένη η Εταιρία.

Η INNJOBS δεν ευθύνεται για τη μη πραγματοποίηση χρεώσεων ή δεσμεύσεων ποσών με πιστωτική κάρτα σε περίπτωση υπαιτιότητας του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP). Ενδεικτικές περιπτώσεις μη υπαιτιότητας της Εταιρίας είναι οι εξής:

  • Αστοχία υλικού (hardware) ή λογισμικού (software) του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών. Σε περίπτωση που ο εξυπηρετητής αιτημάτων του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών σταματήσει να δουλεύει σύμφωνα με τις προδιαγραφές είτε λόγω αστοχίας υλικού (ενδεικτικά αναφέρονται βλάβη σκληρών δίσκων, απώλεια παροχής ρεύματος, βλάβη κύριας μνήμης) είτε λόγω προβλημάτων λογισμικού, ο συνδρομητής θα θεωρείται από την INNJOBS ότι δεν συμμετέχει στην αγορά.
  • Μη ενημέρωση της INNJOBS για ολοκλήρωση της συναλλαγής. Σε περίπτωση που η συναλλαγή χρεωθεί ή δεσμευθεί σε πιστωτική κάρτα, αλλά η INNJOBS δεν ενημερωθεί μέσω αποδεκτών διαδικασιών τότε η INNJOBS θα θεωρήσει ότι ο συνδρομητής δεν συμμετέχει στην αγορά. Η αδυναμία ενημέρωσης της INNJOBS μπορεί να υφίσταται με υπαιτιότητα του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών.

Η Innjobs.net  εφαρμόζει ιδιαίτερα μέτρα   για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από τυχαία απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση ή αποκάλυψη. Είναι γενικά αποδεκτό ότι  το Διαδίκτυο είναι ένα «ανοικτό σύστημα» και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να υπερκεράσουν αυτά τα μέτρα ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία για ακατάλληλους σκοπούς. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι  ο κύριος σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ασφαλή μετάδοση των χαρακτηριστικών σας και των  πληροφοριών του λογαριασμού σας που εσείς επιλέξατε και δώσατε την συγκατάθεση σας  ευρέως στους υποψήφιους εργοδότες , ώστε εσείς  να μπορέσετε να αξιολογήσετε τις ευκαιρίες για στοχευμενη σταδιοδρομία και να τις αξιοποιήσετε την κάθε ευκαιρία για τον σκοπό που εσείς ο ίδιος/α   επιλέξατε .

Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στην «Innjobs net». είναι εμπιστευτικές και η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο. Η «Innjobs net». δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών της και των συναλλαγών τους, εκτός εάν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση Δημόσιας Αρχής.

Επίσης η «Innjobs NET δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση πληρωμής με την κάρτας σας όταν η Τράπεζα (η άλλος Οργανισμός) με την οποία συνεργάζεστε συλλέγει στατιστικά στοιχεία η στοιχεία για την «διακίνηση» των χρημάτων που αφορούν κυρίως φορολογικά θέματα για το Δημόσιο και την εκαστοτε Κυβέρνηση.

Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν εξαντλητική λίστα με όλες τις περιπτώσεις μη υπαιτιότητας της INNJOBS.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Η προθεσμία εντός της οποίας ο εργοδότης η ο εργαζόμενος  μπορεί να υπαναχωρήσει από την συμφωνία   παρατείνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες . Αυτό σημαίνει  μπορεί να υπαναχωρήσει ,εντος 14 ημερών , εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξει γνώμη. Η υπαναχώρηση θα είναι πάντα έγγραφη και θα είναι υποχρεωμένος να συμπληρώσει και να υποβάλλει την ειδική φόρμα υπαναχώρησης , πατώντας εδώ.

Θέσπιση τυποποιημένου ευρωπαϊκού εντύπου σχετικά με την υπαναχώρηση

Οι υποψήφιοι χρήστες θα προμηθεύονται ένα τυποποιημένο έντυπο για την υπαναχώρηση, το οποίο θα μπορούν (χωρίς να είναι υποχρεωμένοι) να χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που θελήσουν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση την οποία έχουν συνάψει εξ αποστάσεως μέσω της εγγραφής τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Εταιρείας . Το έντυπο αυτό θα έχει τα πλήρη στοιχεία του χρήστη που υπαναχωρεί, καθώς επίσης και επιλογή του τρόπου επιστροφής των χρημάτων που έχει ήδη καταβάλλει . Έτσι θα διευκολύνει και θα επιταχύνει τη διαδικασία υπαναχώρησης από συμβάσεις που έχουν συναφθεί και σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.

Κατάργηση πρόσθετων επιβαρύνσεων για χρήση πιστωτικών καρτών και τηλεφωνικών γραμμών εξυπηρέτησης

Η INNJOBS δεν μπορεί να επιβαρύνει τους υποψήφιους ενδιαφερομένους-χρήστες που πληρώνουν με πιστωτική κάρτα (ή άλλο μέσο πληρωμής) με ποσό μεγαλύτερο από αυτό που καταβάλλουν οι ίδιοι για να παρέχουν αυτό το μέσο πληρωμής. Η που INNJOBS χρησιμοποιεί τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης, οι οποίες επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο να επικοινωνεί μαζί τους για τη σύμβαση, δεν θα μπορεί να χρεώνει τις κλήσεις αυτές περισσότερο από τη βασική τιμή τηλεφωνικής κλήσης.

Ειδική προστασία των χρηστών σε περίπτωση συμβάσεων που συνάπτονται δια τηλεφώνου (cold calling).

Στη συμφωνία για την παροχή υπηρεσιών ή σε σύμβαση που συνδυάζει την παροχή υπηρεσιών και την αγορά προϊόντων (μικτές συμβάσεις) η σύμβαση είναι έγκυρη και ισχύει από τη στιγμή που ο χρήστης υπογράψει ότι αποδέχεται την προσφορά. Δεν αρκεί πλέον η προφορική συναίνεση του χρήστη δια τηλεφώνου για την εγκυρότητα της συμφωνίας αλλά και η έγγραφη.

Προστασία των ενδιαφερομένων χρηστών σε σχέση με τα ψηφιακά προϊόντα

Οι πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό περιεχόμενο είναι σαφείς και περιέχουν στοιχεία σχετικά με τη συμβατότητα του περιεχομένου με το hardware και το software, καθώς και σχετικά με την εφαρμογή όλων των τεχνικών μέτρων προστασίας.

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρούν από αγορές ψηφιακού περιεχομένου, όπως η τηλεφόρτωση (download) ή βίντεο , αλλά μόνο μέχρι τη στιγμή της πραγματικής έναρξης της διαδικασίας τηλεφόρτωσης (download).

Η ανάρτηση της φωτογραφίας φωτογραφίας των ενδιαφερόμενων εργαζομένων δεν είναι υποχρεωτική , στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να αναρτήσει φωτογραφία η video, δηλώνει με αυτό ότι ο ίδιος συναινεί και είναι εν γνώσει του οι αναρτήσεις αυτές για τις οποίες ο ίδιος δίνει την συγκατάθεση περαιτέρω να χρησιμοποιηθούν για εξεύρεση εργασίας και επικοινωνίας με τον υποψήφιο εργοδότη .Ο χρήστης των δεδομένων(εργοδότης η εργαζόμενος) έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διόρθωση, τη διαγραφή , τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του, και το δικαίωμα εναντίωσης του στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του εγγράφως διακόπτοντας τον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα της INNJOBS, διαφορετικά η ανάρτηση των στοιχείων που ο ίδιος ο χρήστης έχει καταγράψει και αναρτήσει θα μπορούν να διαβιβαστούν έχοντας έτσι την συναίνεση του για το σκοπό που τα στοιχεία αυτά προορίζονται.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα να προβάλλει αντιρρήσεις με αίτημα του προς τον ιστότοπο και να ζητήσει την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, καθώς και τη διαγραφή του από συνδρομητή-χρηστη μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στους παρόντες όρους – πολιτική απορρήτου.

ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με το περιεχόμενο των διαφημίσεων (οιασδήποτε κατηγορίας και μορφής) που αναρτώνται στην INNJOBS καθώς επίσης και με την επικοινωνία του χρήστη/συνδρομητη με τρίτους που διαφημίζονται σ αυτήν . Περαιτέρω η Εταιρία δεν ευθύνεται για οιοδήποτε ζήτημα ανακύψει από τυχόν σύναψη πάσης υφής εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη/συνδρομητη και του τρίτου διαφημιζόμενου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Οτιδήποτε παρέχεται στους χρήστες / επισκέπτες μέσω του Δικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

EMAIL:

H Innjobs με την δική σας αποδοχή μπορεί να σας αποστέλλει ενημερωτικά email:

-Με βάση την εγγραφή και την επιλογή σας κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας

-Με βάση το ενδιαφέρον για τον τομέα εργασίας που αναζητάτε

-Με βάση το δικό σας επιχειρηματικό δίκτυο και τον προσανατολισμό που έχετε επιλέξει

– Σχετικά με συμμετοχές σας που αφορούν είτε τον τομέα των τροφίμων είτε τον τουριστικό κλάδο.

– Σχετικά με λογαριασμούς, ειδοποιήσεις ασφαλείας, επιβεβαίωση δημιουργίας λογαριασμού και ειδοποιήσεις εάν υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό σας.

-Ενημερωτικά email

-Email συνεργασίας

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτά τα email ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι θέλετε πάντα να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας και το αντικείμενο της εργασίας της επιλογής σας, απαραίτητα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πρόσβαση και την ασφάλεια .

COOKIES

Η INNJOBS έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως www.innjobs.net, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι εντολές-παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.innjobs.net

Ενδέχεται να λαμβάνετε cookies από διαφημιζόμενους που δεν ανήκουν στην  Innjobs.net , η οποία δεν θέτει τα cookies που προέρχονται από μη- Innjobs.net εταιρείες

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΝΑΡΞΗ/ΔΙΑΚΟΠΗ)

Η INNJOBS διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα, και ο χρήστης/επισκέπτης το αποδέχεται, να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά την λειτουργία του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη. Ο χρήστης κατά την εγγραφή του δύναται να επισυνάψει το βιογραφικό του, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμo προς τον κάθε ενδιαφερόμενο. Με αυτό τον τρόπο αναρτά στο προφίλ του όλα τα στοιχεία που εκείνος έχει επιλέξει , επιθυμώντας την ανάδειξη των προσόντων του  για το  σκοπό τον οποίο τα προορίζει .

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παρόντες όροι χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων τους, διέπονται και συμπληρώνονται, όπου είναι αναγκαίο, από το ελληνικό και το κοινοτικό δίκαιο, καθώς και από τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, ενώ αρμόδια είναι τα δικαστήρια της πόλης των Αθηνών.

Η INNJOBS έχει ως πάγια επιδίωξη, οι οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν ενδεχομένως από τη χρήση του ή/και την ερμηνεία και εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης, να επιλύονται φιλικά και εξωδικαστικά. Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που ως χρήστης/μέλος εντοπίσετε κάποιο προβληματικό από νομικής ή/και ηθικής πλευράς στοιχείο ή πληροφορία στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ INNJOBS IKE ,ο οποίος με την γνώση του στη διαδικασία αναζητά στοχευμενα μέτρα που απαιτούνται για την διασφάλιση της νόμιμης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του χρήστη.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Νταουλιάρης Αργύρης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ INNJOBS IKE

Η εκ μέρους σας αποδοχή των παραπάνω όρων χρήσης θεωρείται ως δεδομένη με την είσοδο και την πλοήγηση του επισκέπτη / χρήστη στην «Innjobs». Η αποδοχή , συγκατάθεση του χρήστη συνίσταται στη ρητή, ανεπιφύλακτη και αμετάκλητη συμφωνία του προς συμμόρφωση με τους όρους αυτούς.