Το Όραμά μας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ανέκαθεν στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα των ξενοδοχείων, ο ανθρώπινος παράγοντας βρισκόταν στο επίκεντρο. Σε μία υπηρεσία όπως η ξενοδοχειακή χρειαζόμαστε όχι μόνο στελέχη με υψηλή τεχνική κατάρτηση ή εργαζόμενους με εμπειρία και εξειδίκευση, αλλά κάτι ακόμα σημαντικότερο: τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση.
Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για τα ξενοδοχεία, μοναδική στο είδος της: την Innjobs.net, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων.
Η κατεύθυνση που ακολουθήσαμε δημιουργώντας την πλατφόρμα της InnJobs, μπορεί να χαρακτηριστεί από την αφοσίωσή μας σε μία απλή αρχή: αμεσότητα. Στην εποχή μας, η δυνατότητα για τον κάθε εργοδότη να αναζητήσει προσωπικό από όλη την Ελλάδα μέσα σε δευτερόλεπτα, έχοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα του ατόμου και τη δύναμη να πραγματοποιήσει video-interview χωρίς να μετακινηθεί , έρχεται για να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα.
Γιατί προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται για εργασία ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνει χρόνο από τον εργοδότη και του χαρίζει την πρωτοφανή δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από δεκάδες ανά κλάδο, έως χιλιάδες συνολικά εργαζομένους, εκείνους τους επαγγελματίες που πραγματικά θα απογειώσουν την επιχείρησή του.
Αρχικά, φροντίσαμε με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, ώστε η πλατφόρμα μας να είναι απλή, προσιτή και κατανοητή από όλους τους χρήστες, ενώ η μηδενική χρέωση αποβλέπει στην εύκολη πρόσβαση από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν όλοι οι εργαζόμενοι να προβληθούν στα χιλιάδες μάτια των εργοδοτών και παράλληλα να υπάρχει μιά μεγάλη βάση εργαζομένων προσφέροντας πλούσια και αποτελεσματική αξιολόγηση.
Έπειτα, δημιουργήσαμε ένα ισχυρότατο εργαλείο αναζήτησης για τους εργοδότες: δώσαμε τη δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας να μπορεί να εντοπιστεί εύκολα ο κάθε εργαζόμενος και μάλιστα ανά περιοχή, πόλη, χωριό, ή νομό της Ελλάδας, ανά φύλο, ειδικότητα, προϋπηρεσία, με βάση τη διαθεσιμότητα μετακίνησής του, και φυσικά με το μισθό που ο καθένας κρίνει,σε μία ελεύθερη αγορά προσφοράς και ζήτησης.
Ο εργαζόμενος αναδεικνύεται με βάση την περιοχή και την ειδικότητα μέσω της προβολής συγκεκριμένων και στοχευμένων χαρακτηριστικών,χωρίς τη χρήση βιογραφικου. Το προφίλ του συνοδεύει ένα σύντομο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τον εαυτό του, έτσι ο εργοδότης δεν χάνει χρόνο και δεν κουράζεται, κάνοντας review σε δεκάδες προφίλ εργαζομένων, αποκτώντας μία πραγματική απεικόνιση των υποψηφίων.

Πρόκειται για μια καινοτομία στον χώρο του τουρισμού, που για πρώτη φορά ωφελείται ξεκάθαρα τόσο ο εργοδότης, όσο και ο εργαζόμενος.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 9.500 καταλύματα και στο καθένα από αυτά έχει δοθεί απλόχερα η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία της Ιnnjobs.net για να βρει το κατάλληλο προσωπικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι τρεις κινήσεις, καθώς η χρήση της πλατφόρμας σαν εργαλείο αναζήτησης αλλά και σαν χώρος για δημιουργία αγγελιών αναζήτησης προσωπικού, είναι εντελώς δωρεάν.

Και επειδή ο καθένας είναι ειδικός στον χώρο του, γι’ αυτό κι εμείς δημιουργήσαμε μια ομάδα που εάν το επιθυμείτε θα σας παρέχει τις υπηρεσίες μας, άμεσα και σωστά: την αξιολόγηση προσωπικού με το χαμηλότερο κόστος, τη νομική συμβουλή μας, τη μισθοδοσία, την επαγγελματική κατάρτιση τόσο τη δική σας όσο και του προσωπικού σας, είτε στον χώρο σας είτε στον δικό μας, ή εξ’ αποστάσεως. Ακόμη, η ομάδα μας δύναται να παρέχει την πλήρη εκπαίδευση των εργαζομένων με πιστοποιήσεις, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους, δίνοντας έτσι βάση στην δομή μιας σωστής εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού που σέβεται τον εαυτό της.
Και όλα αυτά με μια αμελητέα χρέωση, διότι εμείς πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι αγαθό για όλους, το ίδιο και οι ίσες εργασιακές ευκαιρίες.

Η Ιnnjobs απευθύνεται στον εργοδότη, στον εργαζόμενο, στο φοιτητή, στον άνεργο, αλλά και στον επαγγελματία που διεκδικεί την καριέρα που του αξίζει.

Όραμά μας, μια νέα δυναμική στη βιομηχανία του Τουρισμού, με Ξενοδοχεία στελεχωμένα από ικανούς επαγγελματίες και ξενοδόχους έτοιμους να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Are you jobinn?
Γράψου τώρα!

Φιλικά, η ομάδα της Ιnnjobs.net