Καν’το εσύ για μένα

Αγαπητοί κύριοι, κυρίες

Η ομάδα της Innjobs.net δημιούργησε την συμβουλευτική υπηρεσία «Κάντο εσύ για μένα» όπου μία ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα του τουρισμού βρίσκει για εσάς τους κατάλληλους εργαζομένους με μία χρέωση ανά υπάλληλο (μόνο και εφόσον προχωρήσετε σε πρόσληψη). Η ομάδα του «Κάντο εσύ για μένα» εξειδικεύεται πολλά χρόνια στον τουρισμό και αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα όλες τις ξενοδοχειακές ειδικότητες.

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία εταιρείας σας και στείλτε μας τις θέσεις εργασίας που αναζητάτε.

Εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με τους όρους της τιμολογιακής μας πολιτικής και εφόσον συμφωνείτε θα ξεκινήσουμε την αναζήτηση του προσωπικού για εσάς. Στη συνέχεια, σε διάστημα 10-20 ημέρων, θα σας αποστείλουμε τα βιογραφικά που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες του ξενοδοχείου σας, ώστε να κάνετε μαζί τους την τελική συνέντευξη και να αποφασίσετε εάν θέλετε να προχωρήσετε σε πρόσληψη.

  Χρονικό περιθώριο αξιολόγησης εργαζομένου*

  Απολαύστε τις υπηρεσίες μας μέσω της Innjobs.net.

  • Αξιολόγηση προσωπικού
  • Νομικές Συμβουλές
  • Τη μισθοδοσία της επιχείρησής σας
  • Την επαγγελματική κατάρτιση τόσο τη δική σας όσο και του προσωπικού σας, στον χώρο σας, στον χώρο μας, ή
   εξ’ αποστάσεως.
  • Πλήρη εκπαίδευση των εργαζομένων με πιστοποιήσεις, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους, δίνοντας έτσι βάση στην δομή μιας σωστής εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού που σέβεται τον εαυτό της.

  Φιλικά

  Η ομάδα «Κάντο εσύ για μένα»