Νέο campus του Mediterranean College στη Γλυφάδα

Από τα τέλη Ιουλίου, το ΝΕΟ CAMPUS ΓΛΥΦΑΔΑΣ του Mediterranean College αποτελεί τη νέα πραγματικότητα των Νοτίων Προαστίων προσφέροντας στους προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και στον κάθε ενδιαφερόμενο σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές, υψηλής αισθητικής που θα τον εξυπηρετούν με πολλούς τρόπους!

Το ΝΕΟ Campus Γλυφάδας, εκτός από σύγχρονους διδακτικούς χώρους -αίθουσες και εργαστήρια- διαθέτει:

  • Κέντρο Πληροφοριών & Υποδοχής Αιτήσεων (Admissions Office), στελεχωμένο με έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους, που παρέχουν στους υποψήφιους φοιτητές ολοκληρωμένη ενημέρωση και εξατομικευμένη υποστήριξη στη διαδικασία επιλογής σπουδών.
  • Αίθουσα Διαλέξεων & Ανοιχτών Εκδηλώσεων, εξοπλισμένη με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, για τη φιλοξενία ημερίδων, σεμιναρίων και ανοιχτών ομιλιών.
  • Βιβλιοθήκη με αναγνωστήριο και computer room, γραφείο πληροφοριών και υπηρεσίες φωτοτύπησης και εκτύπωσης. 
  • Καλαίσθητους, υπαίθριους αύλειους χώρους για την αναψυχή των φοιτητών και επισκεπτών.

Το Mediterranean College, αποτελείται από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει40 αναγνωρισμέναΠροπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείςτης Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Για περισσότερες πκληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα https://www.medcollege.edu.gr/neo-campus-glyfadas/