Mediterranean College: Σε προετοιμάζει για το επόμενο βήμα!

Πάθος | Ήθος | Όραμα | Ζήλος | Καινοτομία

Αυτές είναι οι αξίες που οδηγούν στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ, σύμφωνα με το κεντρικό μήνυμα του Mediterranean College. Είναι τα οφέλη που θα αποκομίσεις, με τα οποία θα δώσεις στην Επιτυχία τη δική σου διάσταση! Εσύ που ενδιαφέρεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα και θέλεις εσύ να ορίζεις το μέλλον σου, σπούδασε αυτό που ονειρεύεσαι στο Mediterranean College και διαφοροποιήσου!

Στο Mediterranean College -το 1ο ιδιωτικό πανεπιστημιακό Κολλέγιο από το 1977- έχεις τη δυνατότητα να φοιτήσεις στην Ελλάδα, σε ένα απότα 26 καλύτερα βρετανικά πανεπιστήμια (Guardian University Guide, 2020).Να επιλέξεις ανάμεσα σε 35 προγράμματα σπουδών, τα οποία μεταφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα (σύστημα franchise). Να αποκτήσεις ισχυρό και αναγνωρισμένο Bachelor ή Master από τοUniversity of Derby και να διακριθείς στην αγορά εργασίας. 

Τα προγράμματα του Mediterranean College εντάσσονται σε οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές:

Επιλέγοντας το Mediterranean College, εξασφαλίζεις σπουδές με πλεονεκτήματα:

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

Γίνονται δεκτές μετεγγραφές φοιτητών από Πανεπιστήμια, Κολλέγια & ΙΕΚ (αναγνώριση μαθημάτων).

MEDITERRANEAN COLLEGE-REDEFINE SUCCESS

Watch the Full Story!

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21,  ΤΗΛ.: 2310 287779 www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr

Online Training από την InnJobs! “Housekeeping: Η νέα πραγματικότητα στην SARS-CoV-2 εποχή”

🔵 ΝΕΟ 💻 Online Training από την InnJobs!

⦿ “Housekeeping: Η νέα πραγματικότητα στην SARS-CoV-2 εποχή”

✎ Εγγραφές / Περισσότερες πληροφορίες:
https://bit.ly/Housekeeping_Online_Training

📌 Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ⏰ 10:00 – 14:00
Διάρκεια: 4 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 60 Ευρώ

👤 Εισηγήτρια: Αναστασία Κουρή
➡ Πιστοποιημένη από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στον καθαρισμό – απολύμανση χώρων SARS-CoV-2,
➡ Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και
➡ Εισηγήτρια Σεμιναρίων με ειδίκευση στον Τουρισμό και την Φιλοξενία (Hospitality Trainer) κι εκτενή επαγγελματική εμπειρία στην ξενοδοχειακή λειτουργία,
➡ Καθηγήτρια Τουριστικών σε ΙΕΚ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, καθώς επίσης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Ανατολική Ευρώπη και Κύπρο.

📌 Θεματολογία
🔷 Διαμόρφωση νέας εργασιακής κουλτούρας στο τμήμα του Housekeeping.
🔷 Πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε τις συνήθειες και τη νοοτροπία των εργαζομένων.
🔷 Μέθοδοι και πρακτικές καθαρισμών και απολύμανσης των εντοπισμένων σημείων με βάση την επικινδυνότητα και την πιθανή μετάδοση της ασθένειας.
🔷 Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους ορόφους και τα πλυντήρια.

#innjobs #applynow

Webinar – Ο εποχιακός Τουρισμός την εποχή του covid-19

▶ Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 | 19:00 – 21:00
Το webinar απευθύνεται σε Διευθυντές / Υπεύθυνους HR / Iδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

▶ Ομιλητές Webinar:

  • Μανούσος Mανώλης | Aντιπρόεδρος Ξενοδόχων Ηρακλείου
  • Βασίλειου Bαγγέλης | Eμπορικός Διευθυντής Atlantica Hotels
  • Γερονικόλας Νίκος | Ιδιοκτήτης Eden Roc / Εκπρόσωπος τύπου Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου
  • Βαλέργας Δημήτρης | Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Νταουλιάρης Αργύρης | Iδρυτής Innjobs.net & Γενικός Διευθυντής σε Ξενοδοχειακούς Ομίλους

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο info@innjobs.net ή μέσω μηνύματος στη σελίδα της Innjobs.net στο Facebook ή το LinkedIn.

On Line Συζήτηση για τον αντίκτυπο της πανδημίας στον Τουρισμό απο το Mediterranean College και τον Αργύρη Νταουλιάρη

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση απο το Mediterranean College με τον ιδρυτή της Innjobs.net, κο. Αργύρη Νταουλιάρη. Το θέμα της συζήτησης αφορούσε τον αντίκτυπο που θα έχει η πανδημία στον Τουρισμό της χώρας. Στη συζήτηση συμμετείχαν εκτός απο τον κο. Νταουλιάρη, η κα. Στέλλα Πέρρου, η κα. Αναστασία Βασιλειάδη και ο κος. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν την πολλή ενδιαφέρουσα συζήτηση στην σελίδα της innjobs.net στο facebook
https://www.facebook.com/Innjobs.net/

Online Training | Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 |“Η διαχείριση του κόστους και η σημασία του στην ξενοδοχειακή βιομηχανία & την μαζική εστίαση στην εποχή του Covid-19”

⦿ “Η διαχείριση του κόστους και η σημασία του στην ξενοδοχειακή βιομηχανία & την μαζική εστίαση στην εποχή του Covid-19”

✎ Εγγραφές / Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/Innjobs_OnlineTraining_Cost

🔹Ενότητες:
– O ελεγκτικός μηχανισμός
– Έλεγχος και τιμολογιακή πολιτική
– Κόστος υλών & FB κόστος
– Εργατικό κόστος

📌 Τετάρτη 6 Μαΐου ⏰ 14:00-18:00
Διάρκεια: 4 ώρες

👤 Εισηγητής: Argiris Daouliaris (ιδρυτής InnJobs & επί σειρά ετών Γενικός διευθυντής σε Ομίλους Ξενοδοχείων)

▶ Κόστος συμμετοχής: 50 Ευρώ / 25 Ευρώ (για φοιτητές/τριες)

Δωρεάν webinar με θέμα: Εργασιακές σχέσεις & Εργασιακές Συνθήκες στην Ξενοδοχειακή βιομηχανία στην εποχή του Covid-19|Σάββατο 4 Απριλίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Webinar από την Innjobs.net με θέμα»Εργασιακές σχέσεις & Εργασιακές συνθήκες στη Ξενοδοχειακή βιομηχανία στην εποχή του Covid-19″

Η Innjobs.net, η εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, διοργανώνει ένα δωρεάν webinar με θέμα: “Εργασιακές σχέσεις & Εργασιακές Συνθήκες στη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία στην εποχή του Covid-19”, με εισηγητή τον κ. Αργύρη Νταουλιάρη, ιδρυτής της Innjobs.net και Γενικό Διευθυντή σε Ομίλους Ξενοδοχείων επί σειρά ετών.

Στο Webinar θα εξηγηθούν ποια είναι τα επόμενα βήματα και τα θέματα που καθημερινά προκύπτουν για έναν εργαζόμενο ή έναν εργοδότη στο πλαίσιο της εργατικής νομοθεσίας και της εφαρμογής της κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της πανδημικής κρίσης, αλλά και σε θέματα ανταγωνιστικότητας με τα νέα δεδομένα της αγοράς.

Όπως δήλωσε ο κ. Αργύρης Νταουλιάρης, εισηγητής του ηλεκτρονικού σεμιναρίου “Όλοι χωρίς αμφιβολία αντιμετωπίζουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και γι’ αυτό παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και διαχειριζόμαστε την κρίση μέσω της αλληλεγγύης & της βοήθειας. Αυτή η νέα πραγματικότητα λόγω του κορωνοϊού, θα διαμορφώσει νέες συνθήκες εργασίας στις ξενοδοχειακές μονάδες και γενικότερα στον κλάδο του Τουρισμού. Η εξάπλωση του COVID-19 μπορεί να απαιτήσει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε, αλλά δεν αλλάζει την επιθυμία μας να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε ή τη σημασία του να το κάνουμε. Η InnJobs.net πάντα παραμένει δίπλα στα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου”.

Περισσότερες πληροφορίες:

Σάββατο 4 Απριλίου 2020 και ώρα 11πμ

Διάρκεια: 2 ώρες

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών : 20 άτομα (επιλογή με σειρά προτεραιότητας)


Εγγραφές:  https://bit.ly/Innjobs-webinar-apri2020

Η συμμετοχή στο Webinar είναι  χωρίς κόστος, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή ηλεκτρονικά.

2ο Forum Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Forum Ανθρωπίνου στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν τα τμήματα HR μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων όπου πραγματοποίησαν B2C συναντήσεις με 1300 εργαζόμενους αλλά και φοιτητές του τουριστικού κλάδου.

Παράλληλα με τις συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν workshop με συμμετοχή του κοινού, απο καταξιωμένους παράγοντες του Ξενοδοχειακού και Τουριστικού κλάδου με θεματολογίες όπως «Η σκιαγράφηση του βιογραφικού μου», » Οι νέες τάσεις στη γαστρονομία μέσα απο τα μάτια ενός Michelin Chef», «Αναβάθμισε την ειδικότητά σου, γίνε ανταγωνιστικός μέσα απο την πιστοποίηση».

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο
https://innjobs.net/forum2020/

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωσή μας, προσωπάρχες, χορηγούς, εισηγητές και φυσικά όλους τους υποψήφιους εργαζόμενους και να ευχηθούμε καλή αντάμωση σε μελλοντικές διοργανώσεις τις innjobs.net.

Συνεργασία Πανεπιστημίου Πειραιώς με την Innjobs


Στη φωτογραφία με τον Άγγελο Κότιο, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Αργύρης Νταουλιάρης, ιδρυτής της Ιnnjobs και η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προχώρησε σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Innjobs.net, την εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού. Σκοπός της συνεργασίας είναι η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με απτά αποτελέσματα για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής Άγγελος Κότιος, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς “Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την αγορά εργασίας των ξενοδοχείων και του τουρισμού, προχωρήσαμε σε συμφωνία συνεργασίας για μία καινοτόμο μέθοδο προώθησης στον κόσμο της εργασίας, αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας.

Όπως δήλωσε ο κ. Αργύρης Νταουλιάρης, ιδρυτής της Ιnnjobs “Με τη συνεργασία αυτή προσδοκούμε να προσφέρουμε σημαντικές ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά εργασίας του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου για τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η συνεργασία μας θεωρούμε ότι θα δημιουργήσει πολλαπλά και αμφίπλευρα οφέλη, εναρμονισμένα με την αποστολή μας ως Innjobs: να δώσουμε μία νέα δυναμική στον κλάδο του Τουρισμού, με ξενοδοχεία που θα στελεχώνονται από ικανούς και εφοδιασμένους με κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες επαγγελματίες, που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου με τελικό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.”

Συνεργασία της Innjobs.net με το Finikas Beach Hotel στη Νάξο.

Η Innjobs.net είναι πλέον σύμβουλος του ξενοδοχείου Finikas Beach στη Νάξο, στο τμήμα των δωματίων και της εστίασης, σε συνεργασία με τον Σεφ Πάνο Κανελλόπουλο. Η Innjobs.net, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στον χώρο της ξενοδοχειακής, δημιουργώντας με τεχνογνωσία, προδιαγραφές υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίας.