On Line Συζήτηση για τον αντίκτυπο της πανδημίας στον Τουρισμό απο το Mediterranean College και τον Αργύρη Νταουλιάρη

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση απο το Mediterranean College με τον ιδρυτή της Innjobs.net, κο. Αργύρη Νταουλιάρη. Το θέμα της συζήτησης αφορούσε τον αντίκτυπο που θα έχει η πανδημία στον Τουρισμό της χώρας. Στη συζήτηση συμμετείχαν εκτός απο τον κο. Νταουλιάρη, η κα. Στέλλα Πέρρου, η κα. Αναστασία Βασιλειάδη και ο κος. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν την πολλή ενδιαφέρουσα συζήτηση στην σελίδα της innjobs.net στο facebook
https://www.facebook.com/Innjobs.net/

Online Training | Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 |“Η διαχείριση του κόστους και η σημασία του στην ξενοδοχειακή βιομηχανία & την μαζική εστίαση στην εποχή του Covid-19”

⦿ “Η διαχείριση του κόστους και η σημασία του στην ξενοδοχειακή βιομηχανία & την μαζική εστίαση στην εποχή του Covid-19”

✎ Εγγραφές / Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/Innjobs_OnlineTraining_Cost

🔹Ενότητες:
– O ελεγκτικός μηχανισμός
– Έλεγχος και τιμολογιακή πολιτική
– Κόστος υλών & FB κόστος
– Εργατικό κόστος

📌 Τετάρτη 6 Μαΐου ⏰ 14:00-18:00
Διάρκεια: 4 ώρες

👤 Εισηγητής: Argiris Daouliaris (ιδρυτής InnJobs & επί σειρά ετών Γενικός διευθυντής σε Ομίλους Ξενοδοχείων)

▶ Κόστος συμμετοχής: 50 Ευρώ / 25 Ευρώ (για φοιτητές/τριες)

Δωρεάν webinar με θέμα: Εργασιακές σχέσεις & Εργασιακές Συνθήκες στην Ξενοδοχειακή βιομηχανία στην εποχή του Covid-19|Σάββατο 4 Απριλίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Webinar από την Innjobs.net με θέμα»Εργασιακές σχέσεις & Εργασιακές συνθήκες στη Ξενοδοχειακή βιομηχανία στην εποχή του Covid-19″

Η Innjobs.net, η εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, διοργανώνει ένα δωρεάν webinar με θέμα: “Εργασιακές σχέσεις & Εργασιακές Συνθήκες στη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία στην εποχή του Covid-19”, με εισηγητή τον κ. Αργύρη Νταουλιάρη, ιδρυτής της Innjobs.net και Γενικό Διευθυντή σε Ομίλους Ξενοδοχείων επί σειρά ετών.

Στο Webinar θα εξηγηθούν ποια είναι τα επόμενα βήματα και τα θέματα που καθημερινά προκύπτουν για έναν εργαζόμενο ή έναν εργοδότη στο πλαίσιο της εργατικής νομοθεσίας και της εφαρμογής της κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της πανδημικής κρίσης, αλλά και σε θέματα ανταγωνιστικότητας με τα νέα δεδομένα της αγοράς.

Όπως δήλωσε ο κ. Αργύρης Νταουλιάρης, εισηγητής του ηλεκτρονικού σεμιναρίου “Όλοι χωρίς αμφιβολία αντιμετωπίζουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και γι’ αυτό παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και διαχειριζόμαστε την κρίση μέσω της αλληλεγγύης & της βοήθειας. Αυτή η νέα πραγματικότητα λόγω του κορωνοϊού, θα διαμορφώσει νέες συνθήκες εργασίας στις ξενοδοχειακές μονάδες και γενικότερα στον κλάδο του Τουρισμού. Η εξάπλωση του COVID-19 μπορεί να απαιτήσει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε, αλλά δεν αλλάζει την επιθυμία μας να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε ή τη σημασία του να το κάνουμε. Η InnJobs.net πάντα παραμένει δίπλα στα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου”.

Περισσότερες πληροφορίες:

Σάββατο 4 Απριλίου 2020 και ώρα 11πμ

Διάρκεια: 2 ώρες

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών : 20 άτομα (επιλογή με σειρά προτεραιότητας)


Εγγραφές:  https://bit.ly/Innjobs-webinar-apri2020

Η συμμετοχή στο Webinar είναι  χωρίς κόστος, αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή ηλεκτρονικά.

2ο Forum Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Forum Ανθρωπίνου στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν τα τμήματα HR μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων όπου πραγματοποίησαν B2C συναντήσεις με 1300 εργαζόμενους αλλά και φοιτητές του τουριστικού κλάδου.

Παράλληλα με τις συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν workshop με συμμετοχή του κοινού, απο καταξιωμένους παράγοντες του Ξενοδοχειακού και Τουριστικού κλάδου με θεματολογίες όπως «Η σκιαγράφηση του βιογραφικού μου», » Οι νέες τάσεις στη γαστρονομία μέσα απο τα μάτια ενός Michelin Chef», «Αναβάθμισε την ειδικότητά σου, γίνε ανταγωνιστικός μέσα απο την πιστοποίηση».

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο
https://innjobs.net/forum2020/

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωσή μας, προσωπάρχες, χορηγούς, εισηγητές και φυσικά όλους τους υποψήφιους εργαζόμενους και να ευχηθούμε καλή αντάμωση σε μελλοντικές διοργανώσεις τις innjobs.net.

Συνεργασία Πανεπιστημίου Πειραιώς με την Innjobs


Στη φωτογραφία με τον Άγγελο Κότιο, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Αργύρης Νταουλιάρης, ιδρυτής της Ιnnjobs και η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προχώρησε σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Innjobs.net, την εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού. Σκοπός της συνεργασίας είναι η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με απτά αποτελέσματα για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής Άγγελος Κότιος, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς “Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την αγορά εργασίας των ξενοδοχείων και του τουρισμού, προχωρήσαμε σε συμφωνία συνεργασίας για μία καινοτόμο μέθοδο προώθησης στον κόσμο της εργασίας, αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας.

Όπως δήλωσε ο κ. Αργύρης Νταουλιάρης, ιδρυτής της Ιnnjobs “Με τη συνεργασία αυτή προσδοκούμε να προσφέρουμε σημαντικές ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά εργασίας του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου για τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η συνεργασία μας θεωρούμε ότι θα δημιουργήσει πολλαπλά και αμφίπλευρα οφέλη, εναρμονισμένα με την αποστολή μας ως Innjobs: να δώσουμε μία νέα δυναμική στον κλάδο του Τουρισμού, με ξενοδοχεία που θα στελεχώνονται από ικανούς και εφοδιασμένους με κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες επαγγελματίες, που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου κλάδου με τελικό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.”

Συνεργασία της Innjobs.net με το Finikas Beach Hotel στη Νάξο.

Η Innjobs.net είναι πλέον σύμβουλος του ξενοδοχείου Finikas Beach στη Νάξο, στο τμήμα των δωματίων και της εστίασης, σε συνεργασία με τον Σεφ Πάνο Κανελλόπουλο. Η Innjobs.net, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στον χώρο της ξενοδοχειακής, δημιουργώντας με τεχνογνωσία, προδιαγραφές υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίας.

Συνεργασία της Innjobs.net με το Astir of Naxos

Η Innjobs.net είναι πλέον σύμβουλος του ξενοδοχείου Astir of Naxos στη Νάξο, στο τμήμα των δωματίων. Η Innjobs.net, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στον χώρο της ξενοδοχειακής, δημιουργώντας με τεχνογνωσία, προδιαγραφές υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίας.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Forum Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία

Μια υπέροχη μέρα έφτασε στο τέλος της. Μία ημέρα γεμάτη με ανθρώπους που έχουν κοινό σημείο τους την αγάπη τους για τον τουρισμό & την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το forum μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα ενώσαμε τις δυνάμεις μας & το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως μας αντάμειψε όλους. 

Όλοι μαζί εργοδότες & εν δυνάμει εργαζόμενοι του κλάδου, ήρθαν σε επαφή και ευελπιστούμε πως κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπτυξη συνεργειών και νέων συνεργασιών.