Ολοκληρώθηκε το 1ο Forum Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία

Μια υπέροχη μέρα έφτασε στο τέλος της. Μία ημέρα γεμάτη με ανθρώπους που έχουν κοινό σημείο τους την αγάπη τους για τον τουρισμό & την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το forum μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα ενώσαμε τις δυνάμεις μας & το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως μας αντάμειψε όλους. 

Όλοι μαζί εργοδότες & εν δυνάμει εργαζόμενοι του κλάδου, ήρθαν σε επαφή και ευελπιστούμε πως κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπτυξη συνεργειών και νέων συνεργασιών. 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ innjobs.net ΜΕ ΤΟ NEW YORK COLLEGE

Η Innjobs.net, είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζομένους στο χώρο του ξενοδοχειακού τουρισμού και της μαζικής εστίασης. Έχει δημιουργήσει ένα εργαλείο ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού, στοχευμένο σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχείου, για όλη την Ελλάδα, ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο, ανά τιμολογιακή πολιτική. Αποτελεί ένα καινούριο εργαλείο για την εύρεση πρακτικής άσκησης των φοιτητών που ειδικεύονται στον τουρισμό και στις τουριστικές επιχειρήσεις και ένα μεγάλο άνοιγμα στην μελλοντική τους καριέρα. Θέλοντας να δώσει την δυνατότητα στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αποκτώντας ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα στην μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, συνεργάζεται με το πλέον αναγνωρίσιμο New York College.

Το New York College ιδρύθηκε το 1989, και από τότε, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα προσφέρει νέες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και στην επαγγελματική κατάρτιση. Συνδυάζοντας την τοπική πολιτιστική κληρονομιά με τα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά μοντέλα, το New York College εκπαιδεύει τους επαγγελματίες του μέλλοντος που μετέχουν σε μια πολυπολιτισμική εμπειρία, αποκτούν διαπολιτισμική άποψη, και προσαρμόζονται στο παγκοσμιοποιημένο πνεύμα. Το New York College προσφέρει Foundation, Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά πτυχία σε ένα ευρύ πεδίο ειδικοτήτων μέσω των ακαδημαϊκών συνεργασιών του με διακεκριμένα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης: State University of New York/ Empire State College (ΗΠΑ), University of Greenwich (Η.Β.), University of Bolton (Η.Β.),  National American University (ΗΠΑ), Universite Toulouse, Capitole 1 (Γαλλία). Οι Διεθνείς Διαστάσεις του New York College, το πολυπολιτισμικό περιβάλλον αλλά και τα ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέρουν στους αποφοίτους διακρίσεις και επιτεύγματα. Οι απόφοιτοι του New York College συνεχίζουν να κατέχουν ένα υψηλό ποσοστό προσληψιμότητας ως αποτέλεσμα του κύρους των πτυχίων τους αλλά και της επαγγελματικής καθοδήγησης και υποστήριξης που έχουν τόσο κατα την διάρκεια των σπουδών τους στο New York College αλλά και μετά την αποφοίτηση τους.

Πληροφορίες: info@innjobs.net

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ innjobs.net ΜΕ ΤΟ ΙΙΕΚ NEW YORK

Η Innjobs.net, είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζομένους στο χώρο του ξενοδοχειακού τουρισμού και της μαζικής εστίασης. Έχει δημιουργήσει ένα εργαλείο ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού, στοχευμένο σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχείου, για όλη την Ελλάδα, ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο, ανά τιμολογιακή πολιτική. Αποτελεί ένα καινούριο εργαλείο για την εύρεση πρακτικής άσκησης των φοιτητών που ειδικεύονται στον τουρισμό και στις τουριστικές επιχειρήσεις και ένα μεγάλο άνοιγμα στην μελλοντική τους καριέρα. Θέλοντας να δώσει την δυνατότητα στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αποκτώντας ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα στην μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, συνεργάζεται με το πλέον αναγνωρίσιμο IIEK New York.

To IIEK NEW YORK, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου New York College, προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εκπαίδευση με συνέπεια και ευθύνη δίνοντας στους σπουδαστές πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικεύσεων. Σε συνεργασία με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, το ΙΙΕΚ New York ιδρύθηκε ως φυσική συνέχεια μιας 27ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης. Η συνεργασία του IIEK New York και της Innjobs.net, παρέχουν κατεύθυνση και υποστήριξη στους φοιτητές, και ενθαρρύνουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Πληροφορίες: info@innjobs.net

Συνεργασία Innjobs.net και Yellow Sea Restaurant

Το τμήμα της Innjobs.net έχει αναλάβει το consulting του εστιατορίου Yellow Sea, του ξενοδοχείου 5* Mythical Blue στη Σαντορίνη. Με μεγάλη μας χαρά δημιουργήσαμε ένα μενού με την υπογραφή του Michelin chef Philippe Geneletti. Η δημιουργία του εστιατορίου αυτού θα αναδείξει την ποιότητα των τοπικών προϊόντων με τεχνικές υψηλών προδιαγραφών και θα χαράξει καινούργια γαστρονομικά μονοπάτια.

Συνεργασία της Innjobs.net με το Mythical Blue Hotel στη Σαντορίνη

Η Innjobs.net είναι πλέον σύμβουλος του ξενοδοχείου 5* Mythical Blue στη Σαντορίνη, στο τμήμα κρατήσεων-πωλήσεων, HR, και στο λειτουργικό τμήμα του ξενοδοχείου. Η Innjobs.net, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στον χώρο της ξενοδοχειακής, δημιουργώντας με τεχνογνωσία, προδιαγραφές υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίας.

Συνεργασία της Innjobs.net με το Hotel Iakinthos στην Ζάκυνθο

Η Innjobs.net είναι πλέον σύμβουλος του ξενοδοχείου Iakinthos στη Ζάκυνθο, στο τμήμα κρατήσεων-πωλήσεων, HR, και στο λειτουργικό τμήμα του ξενοδοχείου. Η Innjobs.net, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στον χώρο της ξενοδοχειακής, δημιουργώντας με τεχνογνωσία, προδιαγραφές υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίας.

 

Συνεργασία της Innjobs.net με το Athenaeum Grand και το Athenaum Palace Luxury Suites

         

Η Innjobs.net είναι πλέον σύμβουλος του ξενοδοχείου Athenaeum Grand στην Αθήνα, στο τμήμα HR, καθώς και στο νέο ξενοδοχείο της εταιρείας, Athenaeum Palace Luxury Suites. Η Innjobs.net, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στον χώρο της ξενοδοχειακής, δημιουργώντας με τεχνογνωσία, προδιαγραφές υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσίας.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ innjobs.net ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Innjobs.net, είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζομένους στο χώρο του ξενοδοχειακού τουρισμού και της μαζικής εστίασης. Έχει δημιουργήσει ένα εργαλείο ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού, στοχευμένο σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχείου, για όλη την Ελλάδα, ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο, ανά τιμολογιακή πολιτική. Αποτελεί ένα καινούριο εργαλείο για την εύρεση πρακτικής άσκησης των φοιτητών που ειδικεύονται στον τουρισμό και στις τουριστικές επιχειρήσεις και ένα μεγάλο άνοιγμα στην μελλοντική τους καριέρα. Θέλοντας να δώσει την δυνατότητα στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αποκτώντας ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα στην μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, συνεργάζεται με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς επιδιώκει την πολύπλευρη υποστήριξη των φοιτητών/αποφοίτων για την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας και για επιτυχημένη σταδιοδρομία. Προωθεί την ανάπτυξη δυναμικών συνεργασιών και την εξυπηρέτηση τεσσάρων πόλων: των Φοιτητών & Αποφοίτων του Πανεπιστημίου, του Διδακτικού & Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου, των Επιχειρήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και οργανισμών και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το Γραφείο Διασύνδεσης παρέχει προς τους φοιτητές / αποφοίτους πληροφόρηση, συμβουλευτική καθοδήγηση και ενεργή υποστήριξη στην προετοιμασία και εύρεση  απασχόλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην επιλογή μεταπτυχιακών σπουδών και  στα πρώτα βήματα επιχειρηματικής δράσης. Για τις επιχειρήσεις, αποτελεί πηγή άντλησης κατάλληλα κατηρτισμένων στελεχών για την ικανοποίηση των αναγκών τους σε προσωπικό. Για τους μαθητές και υποψήφιους φοιτητές, αναπτύσσει δράσεις ενημέρωσης για το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τις επαγγελματικές διεξόδους.

Πληροφορίες: info@innjobs.net