Online Σεμινάριο «Food & Beverage Cost Control»

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας!

 • Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 | 10:00 – 14:00
 • Διάρκεια: 4 ώρες
 • Κόστος συμμετοχής: 60€ (Φοιτητές: 45€)
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης

Εισηγητής: Νταουλιάρης Αργύρης | Ιδρυτής της Innjobs.net & Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας & Ποιότητας στο Amalia Group of Hotels

«Food & Beverage Cost Control»

Θεματολογία:

 • Σύγχρονες τεχνικές
 • Σύνθεση εδεσματολογίου
 • Πρότυπη συνταγογράφηση
 • Διαχείριση αγορών
 • Κοστολόγηση
 • Τιμολόγηση

Για δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/1oQcU8fDSr321xQXA

✅ Χορηγία από Délifrance

Παρουσίαση του «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου» στο Pages & Cepages στην Σορβόννη.

Παρουσίαση του βιβλίου «Jamais sans mon petit dejeuner» – «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου», το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 13:00, στο βιβλιοπωλείο Pages & Cépages στην Σορβόννη. Εάν αγαπάτε τη γαστρονομία, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Περιέχει μια συλλογή από συνταγές για πρωινό, από την Ελλάδα και τη Γαλλία, σε ένα δίγλωσσο βιβλίο που θα σας μαγέψει με τις γεύσεις και τις ιστορίες του.

Σάββατο 13 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 13:00

Librairie Pages & Cépages / Boutique Korres Sorbonne – 54 rue des Écoles, 75005 Παρίσι. Μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς το βιβλίο άμεσα με ένα κλικ στο https://potexoristoproinomou.com από τις Εκδόσεις InnJobs

❝Sustainability in Tourism❞

Συμμετοχή του κου. Αργύρη Νταουλιάρη στην ανοικτή Ημερίδα με θέμα: ❝Sustainability in Tourism❞ που διοργανώνει η TÜV HELLAS – TÜV NORD στην Κρήτη.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 στο
Ηράκλειο Κρήτης – Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)!

Στην Ημερίδα, θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των τουριστικών επιχειρήσεων και θα αναπτυχθεί το νέο πρότυπο ISO 21401:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης της Βιωσιμότητας για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/Sustainability-in-Tourism

Νέες Αγγελίες!!!

Μόνο τον τελευταίο μήνα θα βρείτε δεκάδες Νέες Αγγελίες στην InnJobs την Νο1 Πλατφόρμα Ανθρώπινου Δυναμικού για τα Ξενοδοχεία & τη Μαζική Εστίαση

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΔΩ https://innjobs.net/aggelies

Γράψου κι εσύ στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για ξενοδοχεία και εστιατόρια

Άμεση επαφή με τους εργοδότες

Καθημερινά καινούριες αγγελίες

Τα καλύτερα ξενοδοχεία και οι μεγαλύτεροι όμιλοι είναι εδώ!

Γίνε μέλος της InnJobs www.innjobs.net – Κοινότητα ανθρώπων του Ξενοδοχειακού & Τουριστικού Κλάδου και απόλαυσε ένα μοναδικό κόσμο προνομίων στο χώρο των Ξενοδοχείων & της Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Γίνε κι εσύ μέλος της InnJobs! Μιας δυναμικής ομάδας στην βιομηχανία της φιλοξενίας!

Ανεξάρτητα αν ξεκινάς τώρα την καριέρα σου ή είσαι ένας έμπειρος επαγγελματίας της φιλοξενίας, προσφέρουμε #Δωρεάν:

Άμεση επαφή με τους εργοδότες

Καθημερινά καινούριες αγγελίες με πληθώρα διαθέσιμων θέσεων που αφορούν Διευθυντές ξενοδοχείων έως προσωπικό καθαριότητας.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία και οι μεγαλύτεροι ομίλοι είναι μέλη της InnJobs και αναζητούν προσωπικό! Ελλάδα : www.innjobs.net

Γίνε μέλος της InnJobs www.innjobs.net – Κοινότητα ανθρώπων του Ξενοδοχειακού & Τουριστικού Κλάδου και απόλαυσε ένα μοναδικό κόσμο προνομίων στο χώρο των Ξενοδοχείων & της Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

ΕMPLOYABILITY FAIR 2023 Step into your Career Αθήνα & Θεσσαλονίκη

To Mediterranean College συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση της νεανικής Απασχολησιμότητας!

Με την απόλυτη ικανοποίηση των εταιρειών-εκθετών, αλλά και την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Employability Fair 2023, της 9ης Έκθεσης Απασχολησιμότητας που διοργάνωσε με επιτυχία το Mediterranean College στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, πάντα με την πολύτιμη συμβολή του Γραφείου Καριέρας του Κολλεγίου (MC-Career Office).

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, εκπρόσωποι 60+ μεγάλων Ελληνικών & Πολυεθνικών εταιρειών και Οργανισμών προσήλθαν στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα (Κοδριγκτώνος 13) & Θεσσαλονίκη (Ίωνος Δραγούμη 21), για να πραγματοποιήσουν με υποψηφίους συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας ή πρακτικής.

ΕΚΘΕΤΕΣ

AUTOHELLAS HERTZ, ACTION AID HELLAS, AEGEO SPA, AEGIS ISA, ALLIANZ, ASTIR BEACH, COSTA NAVARINO, EPIDOSIS, ERGOHELLAS, EXCELLENTIA INTERNATIONAL, FAIS GROUP, GRAND HYATT ATHENS, HEMMERSBACH, INDITEX, INTER ALIA, JUNE HOMES, KSA INDUSTRIAL AUTOMATION, LMW RECRUITMENT SOLUTIONS, NN HELLAS, NOVA HELLAS, NOVACEL HELLAS, OTE GROUP OF COMPANIES, PEOPLECERT, PEPSICO HELLAS, PLANET FITNESS & MORE, PRAKTIKER HELLAS, PUBLIC GROUP, PWC, SALESCODE, SKYWALKER, SWOT, TEXAN, THRAKON, TRENKWALDER GREECE, WEBHELP HELLAS, ΑΚΤΙΟΣ,ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΙΑΣΙΣ, ΚΕΑΝ, ΚΜΟΠ, ΚΥΦΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. 

ΕΚΘΕΤΕΣ

VIPA HELLAS, MIRKPLAN, ERGO, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, HUMAN VALUE, EPIDOSIS, BITSIS CUSTOMS BROKERS, A.I.D.A., NN, SKYWALKER, ALUMIL, OTE GROUP OF COMPANIES, ISOMAT, ACTIONAID, IASIS, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ, PHYSIOMED, NEW LIFE IVF GREECE, AEGEO SPAS, APIFON, INFOTEAM, STONEWAVE, NORIS, ACCENTURE, DELOITTE.

Με εκτυπωμένο το βιογραφικό τους, οι ενδιαφερόμενοι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις, παρέλαβαν το αναλυτικό πλάνο της εκδήλωσης και είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις εταιρείες που τους ενδιέφεραν, για να πραγματοποιήσουν τη συνέντευξη που επιθυμούσαν, για θέση εργασίας ή πρακτικής! 

Όσοι από τους επισκέπτες ήθελαν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους ή αναζητούσαν Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, επισκέφθηκαν τα CV Centres powered by LMW (Αθήνα) & Human Value (Θεσ/κη).

Έντονο ήταν  το ενδιαφέρον των επισκεπτών και για τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για 4 δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, σε επίκαιρες θεματολογίες, όπως εκείνες του Personal Branding στο LinkedIn, των παρουσιάσεων στελεχών για θέματα ψηφιοποίησης, green marketing, βιωσιμότητας, ηγεσίας, διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και οργάνωσης λειτουργιών, την ενημέρωση για τη παροχή Πρώτων Βοηθειών στο χώρο εργασίας, καθώς και την αντιμετώπιση ενός περιστατικού με την εφαρμογή τριών διαφορετικών ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων (ψυχοδυναμική, προσωποκεντρική και γνωσιακή-συμπεριφορική). Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα Αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και τα Διεθνώς Πιστοποιημένα Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης του Κολλεγίου. 

Το Employability Fair 2023 που πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά φέτος, εντάσσεται στο πλαίσιο του MC-Employability Scheme, του 1ου Ολοκληρωμένου Σχεδίου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Αποκατάστασης στην ιδιωτική εκπαίδευση, στη Ελλάδα. Στόχος του είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του Κολλεγίου. Με στοχευμένες υπηρεσίες, μεγάλες διοργανώσεις και την υποστήριξη 500+ συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, επιτυγχάνουμε ποσοστό επαγγελματικής απορρόφησης αποφοίτων >90%.

Το Employability Fair έχει εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία Job Events στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες και 10K+ επισκέπτες.

SAVE THE DATE!

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στην πρόσφατη διοργάνωση, αλλά και για εκείνους που θέλουν εγκαίρως να κάνουν τον προγραμματισμό τους, το Mediterranean College ανακοινώνει από τώρα το επόμενο επετειακό Employability Fair! Συνεπώς, η 10η Έκθεση Απασχολησιμότητας του 1ου Ιδιωτικού Αγγλόφωνου Κολλεγίου της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. Stay Tuned!!

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779www.medcollege.edu.gr | info@medcollege.edu.gr

Mediterranean College | 9η Έκθεση Απασχολησιμότητας

Step into your Career!

Step into… Employability Fair 2023!!

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 | 11.00-18.00

Mediterranean College Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων  | Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις

ΟΤΕ, AUTOHELLAS HERTZ, ALUMIL, PEPSICO, NN, ACTION AID, NOVA, ΠΛΑΙΣΙΟ, GRAND HYATT, PRAKTIKER, PUBLIC είναι μόνο μερικές από τις 60+μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες και Οργανισμούς που «δίνουν ραντεβού» στο Employability Fair 2023, την κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας του Mediterranean College, η οποία θα διεξαχθεί για 9η φορά, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Με σύνθημα “Step into your Career”, εκπρόσωποι από τα HR Depts. κορυφαίων επιχειρήσεων θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου για να σου πάρουν συνέντευξη για πρόσληψη ή πρακτική άσκηση. Δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ συμμετοχή στο Employability Fair 2023 του Mediterranean College και:

 • Δικτυώσου με κορυφαία στελέχη της αγοράς εργασίας (networking)
 • Παρακολούθησε τα παράλληλα workshops
 • Αξιοποίησε χρήσιμες επαγγελματικές συμβουλές & tips
 • Πάρε μέρος στο μεγάλο Διαγωνισμό υποτροφιών

Ζήσε μια Μοναδική Εμπειρία & Εξασφάλισε τη θέση εργασίας ή πρακτικής που ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ! 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Employability Fair 2023, μπορείς να συμμετάσχεις στις εξής δράσεις:

 • Έκθεση Καριέρας με 60+ εταιρείες & οργανισμούς σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
 • CV Centre powered by LMW (Αθήνα) & HUMAN VALUE (Θεσ/κη) για συμβουλευτική σταδιοδρομίας, ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού & interview tips.
 • Συμβουλευτική Εκπαίδευσης powered by Mediterranean College, για πληροφορίες για μεταπτυχιακά και προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης.
 • Διαγωνισμό Υποτροφιών από το Mediterranean College.

Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις Ανοιχτά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, σε hot τομείς, να ανταλλάξεις απόψεις με στελέχη της αγοράς και να εξασφαλίσεις βεβαίωση παρακολούθησης.

Εξασφάλισε τη θέση σου αναγράφοντας τα στοιχεία σου, επιλέγοντας τους κλάδους που σε ενδιαφέρουν και τις δράσεις που επιθυμείς να παρακολουθήσεις. Το Employability Fair είναι ανοιχτό για όλους του φοιτητές και απόφοιτους οποιασδήποτε σχολής ή πανεπιστημίου, εργαζόμενους και μη που ψάχνουν για δουλειά ή νέες ευκαιρίες, αλλά και για το ευρύ κοινό που θέλει να ενισχύσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες και να δικτυωθεί με την αγορά εργασίας.

Δες τις εταιρείες που συμμετέχουν σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη & ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Employability Fair 2023 πραγματοποιείται για 9η χρονιά και εντάσσεται στο πλαίσιο του MC-Employability Scheme®, του 1ου Ολοκληρωμένου Σχεδίου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Αποκατάστασης στην ιδιωτική εκπαίδευση, στην Ελλάδα. Στόχος του είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του Κολλεγίου. Με στοχευμένες υπηρεσίες, μεγάλες διοργανώσεις και την υποστήριξη 500+ συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, επιτυγχάνουμε ποσοστό επαγγελματικής απορρόφησης αποφοίτων >90%.

Το Employability Fair έχει εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία Job Events στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες και 10K+ επισκέπτες.

Δες τα Highlights από προηγούμενες εκδηλώσεις

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600

Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779

www.medcollege.edu.gr | info@medcollege.edu.gr

Σεμινάρια της Innjobs.net σε συνεργασία με την Silicon Corfu

Κάντε την εγγραφή σας στα σεμινάρια του κου. Αργύρη Νταουλιάρη σε συνεργασία με την Silicon Corfu για τις 10 & 11/3 στην Κέρκυρα με θέμα:

Η Ανάπτυξη και η Στρατηγική Ξενοδοχείου μέσα από τα quality standards και το τμήμα πωλήσεων

Εργασιακές συνθήκες και εργασιακές σχέσεις στην ξενοδοχειακή βιομηχανία

Κλείστε εγκαίρως τη θέση σας https://bit.ly/3E8DqyW https://bit.ly/3RZMCLP

2661141357 Ιακ. Πολυλά 11 (τένις)

#σεμιναρια #seminars #workshops #hotels #hotelindustry #hotel management #ξενοδοχεια #εργασιακες_σχεσεις #διευθυντης_ξενοδοχειου #hotel_manager #hotel #corfu