Νέα συνεργασία της innjobs με τις εκδόσεις Τσιτσιλώνη

Ένα ακόμη έργο σε επίπεδο επιμέλειας και μετάφρασης, της InnJobs για το οποίο είμαστε περήφανοι. Με την αγαστή συνεργασία των Επαγγελματικών Εκδόσεων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Α.Τσιτσιλώνη, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε ένα σπουδαίο βιβλίο, ένα εργαλείο μαγειρικής για κάθε επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη.

Μην το χάσετε

#μαγειρική#cooking#chef#books#booklovers#cook#innjobsΕπαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Α.Τσιτσιλώνη

Ίδρυση Innjobs Γαλλίας

Η InnJobs, η διαδικτυακή πλατφόρμα που πριν από 4 χρόνια, πρώτη εισήγαγε  στον τουρισμό και ειδικά στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, ένα εργαλείο ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού, στοχευμένο σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχείου, για όλη την Ελλάδα, ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο, ανά τιμολογιακή πολιτική, συνέχισε να αναπτύσεται και να καινοτομεί.

Ακόμα και μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι ανθρωποί της με τον ίδιο ζήλο συνέχισαν να εργάζονται και να σχεδιάζουν το μέλλον και την επέκταση της, πέρα απ΄τα στενά όρια του Ελλαδικού χώρου, έτσι ώστε με χαρά να ανακοινώνουν σήμερα τη δημιουργία της Γαλλικής έκδοσης innjobs.fr της εν λόγω καινοτόμας πλατφόρμας, με χωροταξικό πεδίο εφαρμογής σε αυτή τη πρώτη φάση, τη περιοχή των Παρισίων και της Ιλ ντε φράνς πιο συγκεκριμένα και με απώτερο στόχο την επέκταση σε ολόκληρη τη Γαλλία και τις Γαλλόφωνες περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης όπως Βέλγιο, Λουξεμβούργο & Ελβετία, πάντα με τα ίδια χαρακτηριστικά της Ταχύτητας της Αμεσότητας και της Στοχευμένης παρεχόμενης υπηρεσίας τόσο προς τους εργαζόμενους μέσω της Δωρεάν προβολής Αγγελιών, όσο και προς τους εργοδότες με το πλήθος των εξειδικευμένων υπηρεσιών της.

Η InnJobs με όραμα και με σωστό σχεδιασμό θα συνεχίσει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και με τη στήριξη των παλαιών και νέων μελλών της, να αναπτύσεται και να προσφέρει στο χώρο της Ξενοδοχείας της Εστίασης και του Τουρισμού γενικότερα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και σε ολόκληρο το κόσμο.

Με εκτίμηση

InnJobs  
Πλατφόρμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού 

https://innjobs.net
https://innjobs.fr

«Σεμινάριο στο F&B»

Το Σάββατο 3/4/21 και ώρα 10:00-14:00, η Innjobs.net θα πραγματοποιήσει «Σεμινάριο στο Food & Beverage».

Περιγραφή σεμιναρίου:

  • Σύγχρονες τεχνικές
  • Σύνθεση εδεσματολογίου
  • Πρότυπη συνταγογράφηση
  • Διαχείριση αγορών
  • Κοστολόγηση
  • Τιμολόγηση

Εισηγητής θα είναι ο κος. Αργύρης Νταουλιάρης ιδρυτής της Innjobs.net και Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχειακών Ομίλων επί σειρά ετών σε Ελλάδα και Εξωτερικό και Guest, ο Executive Chef Ιωάννης Ψωμαδέρης.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής από την Innjobs.net και έντυπο υλικό σχετικό με το σεμινάριο.

H INNJOBS Corfu είναι και επίσημα Live

Από σήμερα 24 Νοεμβρίου 2020, η Κέρκυρα αποκτά το δικό της ξεχωριστό τμήμα στην πλατφόρμα της innjobs.net και το δικό της ξεχωριστό σήμα κατατεθέν ως INNJOBS Corfu, καθώς ανακοινώνουμε την οριστική υλοποίηση της σχετικής παραμετροποίησης στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα.

Μέσω του Δελτίου Τύπου αυτού, καλούμε όλους τους εργοδότες και τους εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα, να εγγραφούν ως μέλη και να επωφεληθούν των ειδικών ξεχωριστών υπηρεσιών που δημιουργήσαμε αποκλειστικά γι’ αυτούς.

Επισκεπτόμενοι την πλατφόρμα της innjobs.net ακολουθούν κανονικά τα βήματα εγγραφής ως νέα μέλη και στην σχετική φόρμα δηλώνουν την προτίμηση τους για να προσδιοριστούν ως μέλη της INNJOBS Corfu επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο.

Η INNJOBS Corfu είναι πλέον γεγονός και φιλοδοξεί να προσφέρει λύσεις στις επιχειρήσεις του νησιού, να ανοίξει διόδους επικοινωνίας μεταξύ εργοδοτών κι εργαζομένων, διευκολύνοντας αφενός την εύρεση του κατάλληλου και πρωτίστως πιστοποιημένου Ξενοδοχειακού προσωπικού και αφετέρου να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νευραλγικό τομέα της αναζήτησης και εύρεσης εργασίας, τοποθετώντας με σαφή μεθοδολογία και καινοτόμο τεχνολογία, τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.  

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την αμέριστη υποστήριξη του, καθ’ όλο αυτό το διάστημα του προγραμματισμού και της υλοποίησης αυτού του εγχειρήματος.

Για εγγραφή ακολουθήστε τους πιο κάτω ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Εργοδότες

Εργαζόμενοι


Με εκτίμηση
Αργύρης Νταουλιάρης
INNJOBS.NET

Συνεργασία της innjobs.net με τον Δήμο Κέρκυρας στο corfu.gr

Την έναρξη συνεργασίας με την διαδικτυακή πλατφόρμα εργασίας www.InnJobs.net ανακοινώνει η δήμαρχος Μερόπη Υδραίου και ο αντιδήμαρχος τουρισμού και απασχόλησης Παναγιώτης Βαρούχας με στόχο την άμεση διασύνδεση τουρισμού και απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, η Innjobs.net είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα εργασίας ανθρώπινου δυναμικού σε Ελλάδα και Κύπρο που σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τον εργοδότη και τον εργαζόμενο. Δημιουργεί έναν κοινό περιβάλλοντα χώρο με ένα κοινό στόχο, την εύρεση εργασίας ανάμεσα σε εξήντα ειδικότητες που αφορούν μόνο τον χώρο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, αλλά και την εργασιακή αποκατάσταση από τον εργοδότη, ο οποίος μόνο μέσα από το κοινό στόχο αυτό, μπορεί να αξιολογεί τον άνθρωπο άμεσα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το σύστημα γίνεται B2B επαφή και η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά, χωρίς χρέωση σε ελάχιστα λεπτά. Η καινοτομία της είναι το τρίπτυχο τεχνολογία, τουρισμός, εύρεση εργασίας, για τον άνεργο, τον φοιτητή και τον ήδη εργαζόμενο όπως και η ξεκάθαρη στόχευση. Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην μείωση της ανεργίας, ανάπτυξης επαγγελματικής κατάρτισης στον τουριστικό κλάδο, την αξιολόγηση του ντόπιου εργατικού δυναμικού και την μελλοντική διασύνδεση τουρισμού εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Πηγή: https://corfu.gr/diadiktyakh-platforma-ergasias/

Η Διαχρονική αξία του Πρωϊνού

Σάββατο 28/11/2020 ONLINE Σεμινάριο
με βάση το βιβλίο «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου», σε συνεργασία με τη Delifrance Hellas

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ και λάβετε ΔΩΡΟ το #βιβλίο Ποτέ χωρίς το πρωινό μου!

Μία σε βάθος ανάλυση επί της συνταγογράφησης, της κοστολόγησης & τέλος της σύνθεσης του εδεσματολογίου.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα προσεγγίσει την αξία του πρωϊνού μέσα από το βιβλίο «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου» σε πρότυπη συνταγογράφηση, κοστολόγηση και σύνθεση εδεσματολογίου.

Εισηγητές: Βασίλης Κλωστερίδης & Αργύρης Νταουλιάρης

«Εργασιακές σχέσεις & Εργασιακές συνθήκες, στην εποχή του κορονοϊού»

Νέο #Webinar από την #innjobs

ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Σάββατο 07 Νοεμβρίου 2020. Στόχος η προσέγγιση των εργασιακών σχέσεων, η εργατική νομοθεσία και η εν γένει εργασιακή κουλτούρα στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία την εποχή του covid-19

Δηλώστε τη συμμετοχή σας άμεσα εδώ

https://forms.gle/Luf497DF9wffvye97

Κρατήσεις & Πωλήσεις στην Ξενοδοχειακή αγορά την εποχή του Covid-19

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Κρατήσεις & Πωλήσεις στην Ξενοδοχειακή αγορά την εποχή του Covid-19», όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/10/2020.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους. Θα χαρούμε να σας δούμε και πάλι σε μελλοντικά σεμινάρια της innjobs.net.

Παρουσίαση του «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου» στηΝάξο

Σε μια όμορφη εκδήλωση ανάμεσα σε ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους παρουσιάσαμε το 📘 βιβλίο μας #ποτέ_χωρίς_το_πρωϊνό_μου 🥐☕🍪 στην όμορφη #Νάξο‼️ Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται. Επόμενο μας rendezvous στη #Καλαμάτα#staytuned Αποκτήστε το κι εσείς 👉 https://potexoristoproinomou.com