Τα Mareblue Beach Resort & Cook’s Club Corfu αναζητούν προσωπικό για το 2022

Ζητείται προσωπικό από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Θωμάς Ρόκας Α.Ε.

Η εταιρία Θωμάς Ρόκας Α.Ε. με 2 ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα το Mareblue Beach Resort 4* plus στον Άγιο Σπυρίδωνα Περίθειας και το πλήρης ανακαινισμένο Cook’s Club Corfu 5* (πρώην Park) στα Γουβιά αναζητά προσωπικό για να στελεχώσει τα ξενοδοχεία της για την σαιζόν 2022.

 • Διευθυντικά στελέχη
 • Υπεύθυνοι τμημάτων
 • Κουζίνα
 • Εστιατόριο – Μπαρ
 • Όροφοι
 • Υποδοχή
 • Συντήρηση
 • Φύλαξη
 • Εργάτες γενικών καθηκόντων

Mareblue Beach Resort Email:
accounts@rokashotels.gr
Tel: 2663098186
Cook’s Club Corfu:
Email:: alex.divanis@yahoo.gr
Tel: 6974305197

Τηλ. Επικοινωνίας: 2663098186, 6974305197
Email: accounts@rokashotels.gr, alex.divanis@yahoo.gr

Μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών από το Mediterranean College & την Innjobs.net!

Το Mediterranean College, το 1o Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Innjobs.net, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, πραγματοποιούν μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα ακόλουθα:

Ή

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από την Τετάρτη 15 έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Δελτίο Τύπου Νέα Συνεργασία του IST College με την Ιnnjobs.net

H Σχολή Τουρισμού του IST College ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την Innjobs.net, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, έχοντας ως στόχο την άμεση διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας του Τουριστικού Κλάδου.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα:

 • Σε επίπεδο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Τουριστικών επιχειρήσεων, με το σχεδιασμό εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 • Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Θεματικών Εκδηλώσεων με στόχο τη δικτύωση και την ενημέρωση σχετικά με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, τις σύγχρονες τάσεις και τις εξελίξεις στη Τουριστική αγορά.
 • Στη Δικτύωση, όπου αξιοποιώντας το δίκτυο των δύο φορέων παρέχει άμεσα στους συμμετέχοντες και τους αποφοίτους του IST College τη σύνδεση με την αγορά εργασίας του Τουριστικού κλάδου.

Το IST College δεσμεύεται να παρέχει προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου προετοιμάζοντας του φοιτητές για την ανταγωνιστική αγορά εργασίας του Τουρισμού όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη από εξειδικευμένα και καταρτισμένα στελέχη με αυξημένες δεξιότητες και γνώσεις.

Παρακάτω θα βρείτε τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του IST College:

Σύντομο Προφίλ του IST

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού το IST προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST Collegeείναι:

 • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
 • Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές
 • Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική
 • Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Ψυχολογία

Στοιχεία Επικοινωνίας:

IST College

Λ. Συγγρού 68

117 42 Αθήνα

Τηλ: 210 4822222

e-mail: info@ist.edu.gr

website: www.ist.edu.gr

Facebook: IST College @college.IST

Instagram: @ist_college

Linkedin: IST College

YouTube: ISTCollegeAthens

Νέο campus του Mediterranean College στη Γλυφάδα

Από τα τέλη Ιουλίου, το ΝΕΟ CAMPUS ΓΛΥΦΑΔΑΣ του Mediterranean College αποτελεί τη νέα πραγματικότητα των Νοτίων Προαστίων προσφέροντας στους προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και στον κάθε ενδιαφερόμενο σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές, υψηλής αισθητικής που θα τον εξυπηρετούν με πολλούς τρόπους!

Το ΝΕΟ Campus Γλυφάδας, εκτός από σύγχρονους διδακτικούς χώρους -αίθουσες και εργαστήρια- διαθέτει:

 • Κέντρο Πληροφοριών & Υποδοχής Αιτήσεων (Admissions Office), στελεχωμένο με έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους, που παρέχουν στους υποψήφιους φοιτητές ολοκληρωμένη ενημέρωση και εξατομικευμένη υποστήριξη στη διαδικασία επιλογής σπουδών.
 • Αίθουσα Διαλέξεων & Ανοιχτών Εκδηλώσεων, εξοπλισμένη με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, για τη φιλοξενία ημερίδων, σεμιναρίων και ανοιχτών ομιλιών.
 • Βιβλιοθήκη με αναγνωστήριο και computer room, γραφείο πληροφοριών και υπηρεσίες φωτοτύπησης και εκτύπωσης. 
 • Καλαίσθητους, υπαίθριους αύλειους χώρους για την αναψυχή των φοιτητών και επισκεπτών.

Το Mediterranean College, αποτελείται από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει40 αναγνωρισμέναΠροπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείςτης Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Για περισσότερες πκληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα https://www.medcollege.edu.gr/neo-campus-glyfadas/

«Το μέλλον σου είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι. Ζήσε το στο Mediterranean College…»

Νέα καμπάνια για το Mediterranean College! Με slogan The Future is Yours, το 1ο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα, εστιάζει στην επαγγελματική σου αποκατάσταση, υπενθυμίζοντας ότι το μέλλον είναι στα χέρια σου και εξαρτάται από την ποιότητα των σπουδών και το κύρος του πτυχίου σου, στην αγορά εργασίας!

Σε μία δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή, ο φοιτητής του Mediterranean College δε φοβάται, δεν αγχώνεται, μπορεί να κάνει όνειρα, έχει σθένος και αποφασιστικότητα και μπορεί να αντικρύζει το μέλλον του με βεβαιότητα, αισιοδοξία και ασφάλεια. Γιατί σπουδάζει σε ένα κολλέγιο που τον έχει στο επίκεντρο και του προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια, μέσα από τις υπηρεσίες του, ώστε να μπορεί να οραματίζεται τον εαυτό του ως επιτυχημένο επαγγελματία στο αντικείμενο που επιθυμεί.

«Tο μέλλον σου βρίσκεται στην επόμενη σελίδα…στο επόμενο click…στο επόμενο βήμα…(και) έχει ήδη αρχίσει…». Με αυτό τον τρόπο το Mediterranean College σε προτρέπει να κάνεις την επόμενη κίνηση στις σπουδές σου! Να αποκτήσεις αναγνωρισμένο Bachelor, Master, MBA από το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby και να γίνεις δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική.

Η ταινία εστιάζει σε τρία νέα φρέσκα πρόσωπα που σπουδάζουν στο κολλέγιο, σε διαφορετικά προγράμματα. Την ίδια στιγμή, από τον ρόλο του φοιτητή, τους βλέπουμε στον ρόλο του επαγγελματία και αυτή είναι η απόλυτη επιτυχία γι’ αυτούς. Γιατί σπούδασαν το αντικείμενο που πάντα ήθελαν και τώρα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Πρεσβευτές του νέου επικοινωνιακού μηνύματος είναι δύο απόφοιτοι και ένας φοιτητής του Mediterranean College: Η Στέλλα Μακαρώνη, απόφοιτη (2021) του προγράμματος BSc (Hons) Applied Psychology, που προσφέρεται από την Σχολή Ψυχολογίας, η Κατερίνα Φουκαλά, απόφοιτη (2019) του προγράμματος ΒΑ (Hons) International Hospitality Management, που προσφέρεται από την Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας και ο Γιάννης Μισύρης, δευτεροετής φοιτητής του προγράμματος MSc Big Data Analytics, που προσφέρεται από την Σχολή Πληροφορικής του Κολλεγίου. Αλλά και πολλοί ακόμη φοιτητές που συμμετείχαν εθελοντικά στα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού σποτ!

Τα γυρίσματα του νέου TV SPOT του Mediterranean College πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στο κέντρο της Αθήνας με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου. Να σημειωθεί ότι, για τα γυρίσματα τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας & πραγματοποιήθηκαν τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ για Covid19.

Παγκόσμια διάκριση για τη Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας!

Μια ακόμη διάκριση για την ποιότητα των προγραμμάτων του Mediterranean College έρχεται να επιβραβεύσει τις εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες που το Κολλέγιο προσφέρει στους φοιτητές του!

Το περιοδικό CEOWORLD – το κορυφαίο επιχειρηματικό περιοδικό στον κόσμο – σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε πρόσφατα και η οποία αφορά στα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον Τομέα του Φιλοξενίας & Ξενοδοχειακής Διοίκησης για το 2021, κατατάσσει τη Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College στην 51η θέση, παγκοσμίως!

 Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 186,350 απόφοιτους, επαγγελματίες της βιομηχανίας και εργοδότες σε 96 περιοχές, στο διάστημα από 15/11/2020 -22/02/2021 και μεταξύ των βασικών κριτηρίων των αποτελεσμάτων, ήταν η εξειδίκευση στον τομέα σπουδών, η ακαδημαϊκή φήμη και η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.   

Να σημειωθεί ότι, το περιοδικό CEOWORLD είναι το κορυφαίο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιοδικό για CEOs, CFOs, υψηλού επιπέδου επαγγελματίες & ηγέτες επιχειρήσεων. Με περισσότερες από 12,4+ εκατομμύρια προβολές σελίδας, το CEOWORLD είναι το κορυφαίο επιχειρηματικό περιοδικό στον κόσμο.

Mediterranean College

8 Σχολές | 60 Ακαδημαϊκά Προγράμματα | TOP UK Πανεπιστήμια | Employability Scheme®

Εμπιστέψου το 1ο Ιδιωτικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα (Est.1977) και εξασφάλισε επαγγελματική αποκατάσταση με διεθνή προοπτική, αποκτώντας πτυχίο από το University of Derby, Νο1 σε κατάταξη βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα & TOP30 στη Βρετανία (Guardian University Guide, 2020).

Τελευταίες Θέσεις στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου | 35% Επιδότηση | Κλείσε θέση

Κλείσε ΤΩΡΑ τη θέση σου για σπουδές στο Mediterranean College στην Αθήνα, Γλυφάδα ή στη Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε 35% έκπτωση στα δίδακτρα!

Επίλεξε ένα από τα αναγνωρισμένα Bachelor’s & Master’s του Mediterranean College και υπόβαλλε την αίτησή σου ΤΩΡΑ:

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών

Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας

Σχολή Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού

Σχολή Ψυχολογίας

Σχολή Επιστημών της Αγωγής

Σχολή Πληροφορικής

Σχολή Μηχανικών

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College

Η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College έχει ως όραμα να συμβάλλει καταλυτικά στη βελτίωση του επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Για την επίτευξη του οράματος μας, εφοδιάζουμε τις επιχειρήσεις του χώρου με άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο. Στόχος μας είναι κάθε τουριστική επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, να διαθέτει εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρουμε επιλεγμένα και πρωτοποριακά πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το University of Derby, το κορυφαίο – Νο 5 σε κατάταξη – πανεπιστήμιο στη Βρετανία στις σπουδές Τουρισμού και Φιλοξενίας (Guardian University Guide 2020). Τα προγράμματα στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων επικεντρώνονται στην ανάπτυξη εφαρμοσμένων γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων στους φοιτητές, μέσα από τη βιωματική διδασκαλία και την ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων, τη συνεργασία με καταξιωμένα στελέχη του τουριστικού κλάδου και την πρακτική άσκηση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδε