Δελτίο Τύπου προς τον Εργαζόμενο

Αγαπητοί Φίλοι/Φίλες,

Σας παρουσιάζουμε την πρώτη Πλατφόρμα Ανθρώπινου
Δυναμικού στην Ελλάδα για τον Τουρισμό ειδικότερα την Ξενοδοχειακή.

Tην www .innjobs. net.
Για τον επαγγελματία στο χώρο του Ξενοδοχείου,για το νέο στο ξεκίνημα της καριέρας του και για το φοιτητή που θέλει να ασχοληθεί με το ξενοδοχειακό επάγγελμα το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσει ένα χρήστη και να γίνει ορατός σε 9.500 ξενοδόχους
-χωρίς βιογραφικά και χωρίς μεσάζοντες.
Γιατί, μέσα από την πλατφόρμα μας, όλα είναι δυνατά: video-interview με τον εργοδότη,
επικοινωνία μέσω άμεσου διαλόγου και SMS.
Απλά δημιουργείς το χρήστη σου: Φωτογραφία, Βίντεο Γνωριμίας,Περιοχή που θες να εργαστείς,Ειδικότητα,Φύλο και Αμοιβή.
Τόσο γρήγορα-τόσο απλά.

Ο εργοδότης στο χώρο του Τουρισμού ήδη αναζητά προσωπικό: αλλά μέσα από τα χιλιάδες βιογραφικά,η διαδικασία γίνεται επίπονη και οι πιθανότητές σου μηδενικές.
Πάρε το προβάδισμα : δώσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιχειρήσεις που ήδη αναζητούν προσωπικό μέσα από την πλατφόρμα μας να σε ξεχωρίσουν! Απόκτησε ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα στη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας:το βίντεο γνωριμίας κατά την εγγραφή σου, η δυνατότητα σε άλλους εγγεγραμένους χρήστες να σε προτείνουν μέσα από recommendations και η συνεχής ροή στοχευμένων αγγελιών ξεχωριστά για κάθε μία από τις 42 ειδικότητες του Τουρισμού, κάνουν την πλατφόρμα InnJobs.net μοναδική!

Ο χρήστης σου είναι η συνεχής παρουσία σου στο χώρο, η αναγνώριση της αξίας σου και ο ευκολότερος τρόπος να σου γίνει μια πρόταση για συνεργασία- γιατί η InnJobs.net γεννήθηκε από κορυφαίους Γενικούς Διευθυντές με πολυετή εμπειρία στο χώρο και ειδικούς της τεχνολογίας,για να καλύψει υπαρκτές ανάγκες.
Γιαυτό το κύρος της είναι ασυναγώνιστο.

Τέλος,εάν θες να περάσεις στο επόμενο επίπεδο επαγγελματισμού,η εκπαίδευσή σου και οι ικανότητες σου πιστοποιούνται μέσα από την Innjobs.net με τη σφραγίδα της TUV.

Και για όλα τα παραπάνω γίνεσαι μέλος χωρίς χρέωση για πάντα, για όσο εσύ το επιθυμείς

Με τεχνογνωσία,ταχύτητα και αναγνωρισιμότητα.

Are You Jobin?