Κάν’ το εσύ για μένα

Αγαπητοί κύριοι, κυρίες

Η ομάδα της Innjobs.net δημιούργησε ένα εργαλείο το «Κάντο εσύ για μένα» όπου είναι μία ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων, αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού όπου μπορούν να σας παρέχουν υπηρεσίες άμεσες σε συγκεκριμένους χρόνους, με το χαμηλότερο κόστος. Η συγκεκριμένη ομάδα αξιολογεί τους εργαζομένους μέσα από τα χαρακτηριστικά τους σε συνεργασία με τον πιστοποιητικό φορέα της TUV Nord, και όλα αυτά μέσα από την πλατφόρμα μας. Έτσι η αξιολόγηση προσωπικού αποκτά για τον εργοδότη αλλά και τον εργαζόμενο διαφορετική κουλτούρα μέσα από τις τεχνικές δεξιότητες και οδηγεί την ομάδα να βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση. Η ομάδα του «Κάντο εσύ για μένα» εξειδικεύεται πολλά χρόνια στον τουρισμό και αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα όλες τις ξενοδοχειακές ειδικότητες της Innjobs.
Περισσότερα

Ο κάθε εργοδότης – ξενοδόχος το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει τη φόρμα αγγελίας με τα πλήρη στοιχεία του, να ορίσει το χρονικό ορίζοντα που ζητάει τους εργαζομένους και να μας αποστείλει με e-mail τη φόρμα αυτή. Εμείς θα απαντήσουμε στον εκάστοτε εργοδότη – ξενοδόχο μέσα σε 48 ώρες επικοινωνώντας γραπτώς μαζί του. Οι όροι της τιμολογιακής πολιτικής θα οριστούν σε δεύτερο χρόνο ανάλογα την ειδικότητα, το μέγεθος της επιχείρησης και την αμεσότητα της ανάγκης, όπου εκεί θα υπάρξει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του εργοδότη και της Innjobs.net. Ο εργοδότης – ξενοδόχος έχει δικαίωμα να επιλέξει πληθώρα υπαλλήλων και τα καταλήξει στην αξιολόγηση-πρόσληψη του μελλοντικού εργαζόμενου μέσα σε 5 ημέρες. Απολαύστε τις υπηρεσίες μας μέσω της Innjobs.net.

  • Αξιολόγηση προσωπικού
  • Νομικές Συμβουλές
  • Τη μισθοδοσία της επιχείρησής σας
  • Την επαγγελματική κατάρτιση τόσο τη δική σας όσο και του προσωπικού σας, στον χώρο σας, στον χώρο μας, ή εξ’ αποστάσεως.
  • Πλήρη εκπαίδευση των εργαζομένων με πιστοποιήσεις, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους, δίνοντας έτσι βάση στην δομή μιας σωστής εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού που σέβεται τον εαυτό της.

Φιλικά
Η ομάδα «Κάντο εσύ για μένα»

Λιγότερα


Στις επόμενες 10 ημέρεςΣτις επόμενες 20 ημέρες